Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Un jucător din SuperLiga a ratat transferul vieții în această iarnă: “Este om de națională, a avut ofertă scrisă pe suma asta”. Video exclusiv

Un jucător de perspectivă din SuperLiga a ratat în această iarnă un super transfer. La Fanatik SuperLiga a fost dezvăluit și motivul care a întrerupt negocierile.
24.01.2023 | 14:57
Un jucator din SuperLiga a ratat transferul vietii in aceasta iarna Este om de nationala a avut oferta scrisa pe suma asta Video exclusiv
Un jucător din SuperLiga a ratat transferul carierei în această iarnă. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Alexi Pitu s-a transferat la Bordeaux, mutare anunțată în exclusivitate de Giovanni Becali la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, însă tânărul fotbalist al lui Gică Hagi nu a fost singurul jucător curtat de francezi în această iarnă. Jurnalistul Cristi Coste a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că, Bordeaux a pus pe masă o ofertă scrisă celor de la Hermannstadt pentru Daniel Paraschiv.

Daniel Paraschiv a ratat transferul carierei în actuala perioadă de mercato: „Bordeaux s-a lovit de prețul cerut de Hermannstadt, 1,2 milioane de euro”

Daniel Paraschiv este unul dintre cei mai buni jucători ai celor de la Hermannstadt, aspect confirmat de convocarea făcută de Edi Iordănescu la naționala României pentru meciurile amicale cu Slovenia (1-2) și Moldova (5-0). În a doua partidă, fotbalistul în vârstă de 23 de ani a reușit să înscrie.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul FANATIK, Cristi Coste, a anunțat la scurt timp după transferul bombă a lui Alexi Pitu la Bordeaux, dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că, echipa franceză a fost interesată în această iarnă și de Daniel Paraschiv. Totuși, prețul cerut de echipa lui Marius Măldărășanu au făcut ca negocierile să fie sistate.

„A existat un interes de la Bordeaux și pentru un alt jucător român în această iarnă, pentru Paraschiv. Este jucător de națională, dar s-au lovit cei de la Bordeaux, de prețul cerut de Hermannstadt, 1,2 milioane de euro. Au avut scris”, a dezvăluit Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță nu este de acord cu transferul lui Daniel Paraschiv pe un milion de euro: „Trebuie să gândești în perspectivă”

Mihai Stoichiță, invitat al ultimei ediții a FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, a comentat interesul pe care Bordeaux l-a manifestat pentru Daniel Paraschiv. Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal a vorbit despre situația de la Hermannstadt și consideră că randamentul pe care Paraschiv îl poate da la echipă este mai important decât un transfer pe bani.

„Nu este mai mare câștigul celor de la Hermannstadt să păstreze un jucător, decât să-l vândă doar cu un milion? Trebuie să gândești în perspectivă ce pui în loc? Mai pui un jucător de un milion în locul lui, dacă tu ai situația pe care o ai? Știm foarte bine ce se întâmplă la Hermannstadt și e lăudabil faptul că încearcă să iasă din situația asta. 

ADVERTISEMENT

Este mai important milionul decât valoarea lui Paraschiv pentru Hermannstadt? Eu cred că nu. Eu am văzut emulația care e acum, stadion arhiplin. Stimulul pe care l-a dat construcția acestui stadion. Pentru ce au făcut lucrurile astea, să se bată la retrogradare? Măldărășanu, crezi că ambiția lui este să se bată la retrogradare sau să se ducă în sus?”, a declarat Mihai Stoichiță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Robert Niță, despre situația lui Marius Măldărășanu pe banca lui Hermannstadt: „Trebuie să te adaptezi”

Pe 22 decembrie 2022, Hermannstadt a fost depunctată cu nouă puncte din cauza problemelor financiare. Robert Niță, fost coleg cu Marius Măldărășanu la Rapid, a vorbit despre situația clubului sibian, precizând că investițiile sunt mici în comparație cu intențiile antrenorului.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să te mai adaptezi și la ce îți oferă clubul. Măldărășanu vrea Champions League, vrea să-i bată pe CFR. Dar tu când ai salarii pe 1500 de euro pe lună și n-ai plătit de cinci luni. Acum s-au mai reglat lucrurile, poate se întoarce Dani Coman”, a declarat Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Raul Opruț a fost una dintre țintele Universității Craiova în această iarnă, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Totuși, oferta de 800.000 de euro a oltenilor a fost respinsă de sibieni. „Opruț e jucător de 800.000 de euro? Mihai Rotaru a făcut o ofertă de 600.000 de euro a fost refuzat.

Iar ieri Craiova și-a luat fundaș stânga din Norvegia, de la Start cu 200.000 de euro. Apropo de ce se aduc jucători străini. Se cer foarte mult pe jucătorii români”, a dezvăluit jurnalistul Cristi Coste.

ADVERTISEMENT