Fotbal intern

Un jucător dorit de FCSB îl face praf pe Gigi Becali: „E nebun! Nu o să joc niciodată pentru echipa lui”

03.04.2019 | 17:11
Un jucator dorit de FCSB il face praf pe Gigi Becali E nebun Nu o sa joc niciodata pentru echipa lui

Un jucător pe care Gigi Becali l-a droit insistent la FCSB îl critică dur pe patronul roș-albaștrilor. Este vorba despre atacantul Nigerian Kehinde Fatai, cel care a vorbit despre ofertele pe care le-a avut din partea FCSB în trecut, dar și a explicat de ce le-a refuzat și a povestit și care au fost motivele din spatele acestei decizii.

Kehinde Fatai îl critică pe Gigi Becali

Fatai nu s-a ascuns de cuvinte dure când a venit vorba de Gigi Becali: „Am avut posibilitatea să ajung la Steaua, am primit o ofertă dupa primul meu sezon la Astra, dar Niculae nu m-a lăsat. În plus, Becali este un nebun! Vorbește prea mult la televizor, nu îmi place. Îmi aduc aminte că am marcat cu Steaua și el vorbea urât despre mine la televizor. Zicea că un fotbalist cu numele meu nu va juca niciodată la echipa lui. Din acel moment mi-am zis că niciodată n-o să joc pentru echipa lui”, a dezvăluit Fatai.

În schimb, Fatai l-a lăudat pe fostul său patron de la Astra, Ioan Niculae, și a dezvăluit un episode incredibil: Dacă Niculae te place, este gata să-ți ofere totul. Îmi aduc aminte că, în 2010, înaintea unui meci cu Sportul, mi-a zis că dacă dau gol și câștigăm pot să-i cer orice vreau. La final, am marcat și am câștigat cu 1-0 și ne-am salvat de la retrogradare. Dup meci, Niculae a venit la mine și m-a întrebat: ‘Ce-ți dorești?’ I-am spus că vreau să-mi schimb mașina. ‘Ce mașină vrei?’ și i-am răspuns că-mi plac BMW-urile. Au trecut câteva ore, am ajuns acasă la Ploiești, mâncăm pizza cu prietenii și primesc un telefon de la cineva din conducere, care mi-a spus să ies pe stradă. Am ieșit și în fața mea era un BMW nou cu zero kilometri!”, a povestit Fatai.

Kehinde Fatai l-a criticat dur pe Gigi Becali
Kehinde Fatai l-a criticat dur pe Gigi Becali

Fatai povestește și cum a refuzat oferta celor de la Marseille!

Kehinde Fatai a ajuns în România în 2007, când a aeles Farul Constanța în detrimentul celor de la Olympique Marseille: „Cei de la Marseille m-au remarcat într-un meci amical. Au venit la mine acasă, au vorbit cu părinții mei și mă gândeam deja că voi ajunge în Franța. O zi mai tarziu însă, românii au venit la școala mea și au insistat să semnez cu ei. Patronul de la acel moment al Farului, Gheorghe Bosânceanu, mi-a spus: ‘Vino la echipa mea, îți voi da șansa să joci la prima echipă și vei avea o carieră frumoasă’. Marseille mi-a propus să joc mai întâi pentru echipa a doua, dar eu doream să joc la nivel înalt, astfel că am acceptat oferta Farului”, a povestit nigerianul.

Fatai a jucat timp de trei ani la Farul Constanța, pentru ca apoi să mai joace timp de 5 ani, între 2010 și 2015, la Astra Giurgiu. În sezonul 2013/2014 el a fost împrumutat la Brugge. A mai fost apoi legitimate la Sparta Praga și UFA. Ajuns la 29 de ani, Fatai evoluează acum pentru Dinamo Minsk, unde a adunat 5 goluri în 11 partide.

  • 750.000 de euro este cota lui Kehinde Fatai, potrivit transfermarkt.de
Tags: