Sport

Un jucător emblematic de la Dinamo îl distruge pe Dusan Uhrin: ”Nu a câştigat nici la pufuleţi!”

Dinamo a luat drumul spre Liga 2, iar un fost jucător care a scris istorie în tricoul ”câinilor” îl învinovățește pe Dusan Uhrin pentru dezastrul de la baraj.
01.06.2022 | 08:56
Un jucator emblematic de la Dinamo il distruge pe Dusan Uhrin Nu a castigat nici la pufuleti
Dinamo a luat drumul spre Liga 2, iar un fost jucător care a scris istorie în tricoul ”câinilor” îl învinovățește pe Dusan Uhrin pentru dezastrul de la baraj. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Roș-albii” au ajuns pentru prima dată în istoria de 74 de ani în Liga 2 după barajul cu Universitatea Cluj în care nu au reușit să întoarcă eșecul suferit pe terenul ”șepcilor roșii”.

Dusan Uhrin, criticat de fost jucător al lui Dinamo

Giani Kiriță, unul dintre cei mai reprezentativi jucători ai lui Dinamo după Revoluție, l-a atacat extrem de dur pe Dusan Uhrin pentru dezastrul istoric înregistrat de formația din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

”Dusan Uhrin a refuzat preparator fizic, el face, el drege, nu vrea pe nimeni în jur. E un antrenor care n-a câștigat nici măcar la pufuleți. Serios! Un antrenor care n-a avut nicio performanță.

Nu a avut nimic, dar de fiecare dată când a fost sunat, el a fost cu băgăjelul acolo”, a declarat Kiriță, la emisiunea Liga Digisport.

ADVERTISEMENT

Kiriță nu înțelege de ce nu s-a apelat la jucătorii reprezentativi

Fostul fotbalist consideră că actualii conducători ai clubului și-au bătut joc de Dinamo prin aducerea lui Uhrin și este de părere că mult mai potrivit ar fi fost un tehnician care a jucat în Ștefan cel Mare.

”Băi, dar l-ați sunat pe Florentin Petre, pe omulețul ăla care antrena la Brăila și se chinuia? E dinamovist și poate să fie antrenor. Cu spiritul ăla mai aduna câțiva. De ce nu aducem foștii dinamoviști? De ce nu l-a sunat pe Claudiu Niculescu? Măcar retrogradam cu ai noștri”, a spus Giani Kiriță.

ADVERTISEMENT

Cornel Dinu a dat de pământ cu Uhrin

În aceeași notă a vorbit și fostul internațional Ilie Dumitrescu, care crede că Dusan Uhrin are partea lui de vină la această retrogradare istorică deoarece a avut timp trei luni să pregătească barajul și s-a prezentat lamentabil.

Dario Bonetti a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK după retrogradarea lui Dinamo și a identificat cei care trebuie să răspundă pentru cea mai mare rușine din istoria clubului. El crede că principalii vinovați sunt oamenii din conducere, dar a ținut să precizeze că dacă era păstrat în fucție reușarea salavarea.

ADVERTISEMENT

Cornel Dinu nu l-a ierat nici el pe Dusan Uhrin. Într-o declarație în exclusivitate pentru FANATIK, ”Procurorul” a lansat o adevărată tiradă la adresa tehnicianului ceh, pe care l-a asemănat cu un desfăcător de bere.

ADVERTISEMENT