Sport

Un jucător plecat de la FCSB îl face praf pe Gigi Becali: ”Unii erau ‘găinile lui’, restul niște sclavi”

Gigi Becali este recunoscut pentru modul său vulcanic în care conduce FCSB, dar un fost jucător a rămas uimit de ce face la echipă.
10.07.2021 | 21:47
Un jucator plecat de la FCSB il face praf pe Gigi Becali Unii erau gainile lui restul niste sclavi
ADVERTISEMENT

Într-un interviu pentru presa din Grecia, fundașul Aristidis Soiledis le-a povestit acestora care sunt jucătorii pe care finanțatorul ”roș-albaștrilor” îi favorizează.

Fundașul stânga de 30 de ani a venit în vara lui 2019 la FCSB de la FC Botoșani, însă grecul a avut mari probleme cu accidentările și patronul a decis să nu-i mai prelungească înțelegerea.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, taxat de un fost jucător de la FCSB pentru cum tratează fotbaliștii

Fostul jucător al celor de la FCSB s-a întors în Grecia și a vorbit despre implicarea lui Gigi Becali la echipă, despre modul cum își apostrofează jucătorii la televizor și cum vine la antrenamente pentru a da indicații.

”Avea doi-trei jucători care erau copiii lui, ‘găinile lui’ din echipă. Erau Tănase, liderul echipei, Coman și Dennis Man, care a fost transferat în ianuarie la Parma. Gigi Becali spunea mereu că ei trei sunt starurile echipei și pot face ce vor și restul sunt doar niște sclavi.

ADVERTISEMENT

Spunea că noi nu suntem talentați sau superstaruri, așa că să-i lăsăm pe cei trei să facă ce vor și noi să ne vedem de muncă. Oricum, Gigi Becali nu urla prin vestiar, niciodată n-a țipat la noi, dar spunea tot ce voia, de multe ori amuzat. Noi n-aveam ce face, decât să râdem”, a declarat Soiledis pentru publicația elenă Sdna.

Becali, explicații în vestiar pentru jucători

”E clar, cei trei erau jucători fantastici, dar nu poți spune că erau trei vedete și pot face ce vor, erau copii de 20-21 de ani, nu vorbim despre jucători de 30 de ani, cu experiență.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali are mulți bani, ajută mulți oameni. Însă în ceea ce privește echipa, atunci când nu câștigă, lucrurile sunt puțin… ciudate. El intră la TV și vorbește, critică jucătorii. Dacă apoi joci bine, zice despre tine că ești cel mai bun. Așa se întâmplă.

După înfrângeri, venea la antrenament și ne explica în vestiar ce am greșit. Îi explica și portarului sau oricărui jucător și întreba de ce nu am făcut aia sau cealaltă. Ăsta e Becali”, a povestit fundașul stânga grec.

ADVERTISEMENT

Și Nedelcu a ”fugit” de la FCSB

Mofturile patronului nu au mai fost suportate nici de mijlocașul Dragoș Nedelcu, acesta preferând să plece împrumut până la finalul seoznului la Fortuna Dusseldorf. FANATIK a aflat că jucătorul a preferat un salariu mai mic în liga a doua germană, dar doar să părăsească vicecampioana României.

Nedelcu nu mai rezista sub nicio formă la FCSB, echipă la care începuse să trăiască într-un adevărat calvar, măcinat de accidentări, dar și de umilințele la care îl supunea Gigi Becali, mai ales în ultima ediție de campionat, atunci când a fost schimbat de mai multe ori înca dinaintea pauzei.

Deși în mod cert nu a fost mulțumit mai niciodată de evoluțiile lui Dragoș Nedelcu, Gigi Becali s-a lăsat greu convins să se despartă de mijlocașul central. Finanțatorul roș-albaștrilor și-ar fi dorit să mai recupereze din investiția pe care a făcut-o în 2017, atunci când a plătit 2,13 milioane de euro pentru transferul de la Viitorul.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 2,05 este cota pentru „minutul primului gol: înainte de minutul 28”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT