Sport

Un jucător român de echipă naţională, atacat de ultraşi pe stradă! Urmărire ca în filme. Video

Claudiu Micovschi, extrema stângă a lui US Avellino 1912, a fost atacat de ultrașii echipei după ce a ratat promovarea în Serie B în barajul cu Foggia, scor 1-2.
24.05.2022 | 17:48
Un jucator roman de echipa nationala atacat de ultrasi pe strada Urmarire ca in filme Video
Claudiu Micovski a jucat 27 de meciuri în acest sezon pentru Avellino și este evaluat conform Transfermarkt la 225.000 de euro. Sursă foto: La Stampa
ADVERTISEMENT

Claudiu Micovschi, mijlocașul de bandă stângă al lui US Avellino 1912, a fost atacat de ultrașii echipei pe șosea, după ce a ratat promovarea la baraj în Serie B.

Clipe de coșmar pentru românul lui Avellino 1912, Claudiu Micovski. A fost dezbrăcat de huligani

Avellino a pierdut la Foggia cu 2-1 barajul pentru promovarea în Serie B, iar fanii nu au primit deloc bine vestea că echipa lor va mai petrece încă un an în Serie C.

ADVERTISEMENT

Huliganii le-au cerut socoteală jucătorilor încă de la stadion, însă poliția a păstrat ordinea și disciplina, iar fotbaliștii au reușit în cele din urmă să plece spre casă.

Micovschi a căzut victimă ultrașilor alături de un coechipier, deși nu a jucat niciun minut și a fost doar pe banca de rezerve. Imaginile șocante au apărut în presa din Italia și s-au viralizat pe internet.

ADVERTISEMENT

Imagini ca în filme în Italia! Trei mașini ale ultrașilor lui Avellino au înconjurat mașina lui Claudiu Micovski

Camerele de supraveghere au surprins întreaga scenă a momentului în care mașina lui Claudiu Micovski este ambuscată și încercuită de trei autoturisme în care se aflau mai mulți ultrași ai celor de la Avellino.

Cei trei bărbați și o femeie l-au atacat și i-au luat tricoul echipei fără să încerce să îi lovească pe cei doi jucători, însă cu toate acestea au fost găsiți de poliție și au primit arest la domiciliu.

ADVERTISEMENT

Aceștia vor fi anchetați pentru tâlhărie, violență și amenințări și riscă pedeapsă cu executare. Se pare însă că acesta nu a fost singurul incident în care au fost implicați jucători ai celor de la Avellino.

Un alt fotbalist a fost urmărit de o altă mașină imediat după meciul cu Foggia, însă acesta a reușit să scape înainte să fie blocat în trafic.

ADVERTISEMENT

Cine este Claudiu Micovschi

Claudiu Micovschi evoluează în ligile inferioare din Italia de nu mai puțin de șapte ani, mai exact din 2015, când a fost împrumutat de Luceafărul Oradea la Chievo.

A fost transferat apoi de Genoa, unde a evoluat pentru echipele U17 și U19, iar în 2019 a fost din nou împrumutat la Avellino.

Un an mai târziu este împrumutat la Reggina, iar după ce și-a încheiat contractul cu genovezii a semnat din postura de jucător liber de contract din nou cu Avellino. În acest sezon a jucat în 27 meciuri și a reușit un gol și două assist-uri, fiind evaluat conform Transfermarkt la 225.000 de euro.

ADVERTISEMENT