ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Foto. A spart ghinionul! Un jucător se însoară după ce a mers la un show TV pentru a-şi găsi perechea

Un jucător de top a reuşit să spargă ghinionul la începutul acestui an.
Autor: Iuliana Spirache | 06.03.2018 | 16:14

Sam Querrey, numărul 21 ATP, a decis să facă pasul cel mare şi să o ceară pe Abby Dixon în căsătorie. Americanul în vârstă de 30 de ani a ajunţat că i-a oferit iubitei sale un inel cu diamant şi răspunsul a fost afirmativ. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

ADVERTISEMENT

Mai mult, Sam Querrey a vrut să fie sigur că iubita lui va accepta propunerea în căsătorie şi i-a pregătit o surpriză uriaşă. La pachet cu inelul, Sam a ales petale de trandafir alb, lumânărrele şi şampanie. Cei doi sunt împreună din 2015, dar nu este prima oară când numărul 21 ATP este la un pas de nuntă.

Şi-a căutat iubită la show-ul TV “Millionaire Matchmaker”

El a mai fost logodit în 2013, iar după ce nu s-a mai înţeles cu fosta iubită şi-a căutat norocul într-un show TV, Millionaire Matchmaker, în care Patti Stanger a încercat să-i găsească perechea potrivită. În momentul în care a participat la show-ul TV, Querrey avea mai mult de 5 milioane de dolari câştigaţi din tenis. 

ADVERTISEMENT

Abby îl acompaniază pe Querrey la toate turneele la care merge. Mai mult, aceasta nu ezită să posteze mesaje de încurajare pe Twitter. După ce a cucerit anul trecut titlul la Acapulco, învingându-l pe Rafael Nadal în finală, Abby l-a felicitat cu mesajul “my better half”.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!