Fotbal intern

Surpriză la sărbătoarea titlului! Un jucător vital pentru CFR Cluj și-a anunțat plecarea în direct la TV

13.05.2019 | 00:23
Surpriza la sarbatoarea titlului Un jucator vital pentru CFR Cluj sia anuntat plecarea in direct la TV

Gedrius Arlauskis (31 ani) și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj în direct la TV, la scurt timp după ce a ridicat deasupra capului cel de-al patrulea său trofeu de campion în România. Două trofee le-a cucerit cu CFR Cluj și câte unul cu Urziceni și cu FCSB. 

Un jucător vital pentru CFR Cluj și-a anunțat plecarea în direct la TV

Portarul a dezvăluit că acesta a fost ultimul său sezon la CFR Cluj și că din următoarea stagiune intenționează să evolueze din nou în străinătate.

„Am muncit din greu pentru acest trofeu. Acesta a fost secretul. Trebuie să ai un grup senzațional ca să iei trofee. Al patrulea meu titlu. Aici mă opresc. E suficient. Țara asta minunată mi-a dat tot, eu am dat tot ce am avut mai bun. Trei trofee le-am luat cu Dan Petrescu, cred că suntem legați unul de altul. A fost un an cu multă presiune, mult stres. Dan Petrescu va fi numărul 1 la petrecere. Nu vă imaginați cum știe să se bucure ” – a spus Gedrius Arlauskis la Digisport.

„Am făcut duș cu șampanie, două sticle mi-a turnat Țucudean în cap. Sunt foarte bucuros. E o performanță faptul că am luat două titluri consecutive pentru prima dată în istoria clubului. A fost meciul numărul 99 pentru mine în prima ligă. Va fi meciul 100 pe Arena Națională. Când ești campion al României, anulezi toate durerile, toate antrenamentele grele. Nu vreau vacanță, am timp de la 35 de ani încolo– a spus Cristi Manea la Digisport.