News

Un judecător din Pitești a murit după ce și-a injectat benzină în vene. De ce a făcut asta

Un judecător din Pitești a murit într-un mod cumplit după ce și-a injectat benzină în vene, ca și un gest controversat și neînțeles.
01.12.2022 | 23:55
Un judecator din Pitesti a murit dupa ce sia injectat benzina in vene De ce a facut asta
Judecător din Pitești, cunoscut pentru apariția la Master Chef. Foto: Libertatea
ADVERTISEMENT

Judecătorul Gabriel Apostol a murit în ambulanță în timp ce era transportat de urgență la Spitalul Floreasca din București.

Un judecător și-a injectat benzină în vene

Magistratul ajunsese la SJU Pitești în stare extrem de gravă după ce a ales să se sinucidă injectându-și benzină în vene.

ADVERTISEMENT

Deși a fost stabilizat și intubat într-o primă fază, medicii din Pitești au luat legătura cu colegii lor din București pentru a-l transfera. După ce au obținut acordul acestora l-au trimis pe bărbat cu o ambulanță spre Capitală, însă acesta a murit în drum spre spital.

Judecătorul era un personaj controversat care participase la Master Chef. De asemenea, Gabriel Apostol agresase polițiști pe autostradă și își bătuse nevasta. Nu se știe momentan de ce judecătorul a ales să comită acest gest.

ADVERTISEMENT

În vremea când era concurent la Master Chef, controversatul judecător recunoștea că și-a lovit soția chiar în timp ce era filmat. Bărbatul a fost cap de afiș de mai multe ori pe primele pagini ale ziarelor din cauza deselor cazuri în care comitea gesturi discutabile.

Personaj controversat

”Cu soția suntem în relaţii acceptabile. Am avut o perioadă grea. Împăcarea e o chestie destul de complicată. Eu nu mai am încredere în ea de la chestia cu poliția. Nu te duci tu la poliție să faci plângere penală pentru două-trei palme, alea se puteau rezolva între noi“, transmitea bărbatul în direct la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Înainte de a ajunge la Master Chef, judecătorul piteștean se bătuse cu doi polițiști pe autostrada București – Pitești, însă a făcut și un scandal monstru într-un magazin cunoscut.

Potrivit Stiripesurse, nu este singurul caz de magistrat din Pitești care s-a sinucis. În urmă cu patru ani, judecătoarea Gabriela Iordache a înghițit clor și detartrant, drept o metodă cruntă de a-și pune capăt zilelor.

ADVERTISEMENT

Nici până în prezent nu se știe ce a determinat-o pe femeie să se omoare, mai ales că avea o relație foarte bună cu soțul și copiii săi. A lăsat inclusiv un bilet de adio, fără a preciza care e motivul sinuciderii.

ADVERTISEMENT
Tags: