News

Un lanț de magazine a anunțat că nu mai acceptă plata cash: “Pentru noi, plata fără numerar e mai ieftină”

Un magazin din Germania a transmis că nu mai acceptă plata cash, cu numerar, în cele 40 de magazine pe care le deține, pentru că nimeni nu mai folosește această metodă.
23.01.2023 | 07:10
Un lant de magazine a anuntat ca nu mai accepta plata cash Pentru noi plata fara numerar e mai ieftina
Plata cu cardul de credit, singura acceptată. Foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

E vorba de retailerul de electronice Gravis, dealer autorizat Apple. Compania a constatat că foarte puțini clienți mai folosesc plata cu numerar. Mai mult, plata cu cardul, telefonul mobil sau smartwatch e mult mai sigură și mai rentabilă.

Un magazin din Germania nu mai acceptă plata cash

Conform Stirile Pro TV, această măsură i-ar aduce companiei mai mulți bani, după ce se va asigura că niciun client nu va mai putea să achiziționeze produse cu bani numerar. ”Doar un mic procent de o singură cifră ne mai plătește în numerar astăzi”, a transmis compania.

ADVERTISEMENT

”Decizia a fost luată după o examinare atentă a proceselor interne și o fază de testare reușită în magazine selectate, pe baza acceptării peste medie a plăților fără numerar.

Pentru noi, ca retailer, plata fără numerar este mai ieftină, mai ușoară și permite procese mai rapide”, transmis retailerul de electronice Gravis. Legea din Germania le permite comercianților să refuze plățile cash cu condiția ca aceștia să informeze clienții ”în mod clar și în timp util de acest lucru”.

ADVERTISEMENT

Dacă lumea civilizată se mută pe card, România rămâne centrul teoriile conspiraționiste, cum este și cazul ultimei găselnițe conform căreia oculta mondială vrea să ne fure identitatea și averea dacă ne folosim cardurile.

Așadar, mai mulți influenceri și oameni cunoscuți și-au îndemnat fanii să-și scoată banii de pe card, până nu e prea târziu. Pentru că folosirea cardului le permite reptilienilor să controleze viața fiecărui om așa cum și-o doresc.

ADVERTISEMENT

”Scot bani cash de la bancomat. O să vă zic de ce. Fraților, e foarte important să plătim cash, atât cât mai putem zilele acestea, pentru că urmează chestii foarte interesante și anume controlul asupra populației. În momentul în care n-o să mai plătim cu cash se vor retrage toate bancomatele, se vor retrage banii fizici și în momentul ăla… control absolut!”, a transmis celebrul Costi Ioniță într-o postare pe Tik Tok.

La rândul său, senatoarea Diana Șoșoacă și-a îndemnat alegătorii să-și retragă banii din bancomate, pentru a lovi din plin oculta mondială.

ADVERTISEMENT

”Scoateți-vă de-acum, duceți-vă la toate bancomatele, goliți bancomatele! Să începeți să vă scoateți toți banii din bănci! Eu, în calitate de senator al României, solicit românilor să-și scoată toți banii din bănci! Începeți să plătiți cu cash! Este prima lovitură pe care puteți să o dați ocultei mondiale. Vă rog frumos, din suflet, ascultați-mă ce spun. Niciodată nu v-am învățat de rău. Rupeți băncile alea, scoateți toți banii! Începeți să plătiți cash! Va fi o luptă dură dată ocultei mondiale, pentru că ei deja nu mai doresc să lucreze pe bani cash.

Deja în Parlament avem inițiativă legislativă în care fiecare român să fie obligat să aibă un card bancar. Există o inițiativă făcută de USR. Astfel, să se meargă ușor, ușor, către desființarea banului și să li se acorde un credit pe card în funcție de muncă. E deja implementată în China. Dacă faci o greșeală, nu respecți niște reguli ale societății, impuse de ei, nu mai ai bani să-ți cumperi nici măcar o pâine. Dacă vreți să faceți ceva util pentru salvarea noastră, a României și a celorlalte țări, scoateți-vă toți banii din bănci! Cum vine salariul, scoateți banii cash. Nu mai plătiți cu cardul”, a transmis Șoșoacă.

ADVERTISEMENT