Life

Un leu şi-a atacat dresorul în timpul unui spectacol de circ din Rusia. Clipul s-a viralizat imediat

O femeie însărcinată a avut de suferit din cauza stresului după ce a asistat la atacul brutal în urma căruia un dresor de lei era să fie sfâșiat chiar în timpul unui spectacol.
03.12.2022 | 21:03
Un leu sia atacat dresorul in timpul unui spectacol de circ din Rusia Clipul sa viralizat imediat
Un leu şi-a atacat dresorul în timpul unui spectacol de circ din Rusia. Sursa foto: thesun.co.uk/ colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Un videoclip înfiorător care arată o leoaică atacând un dresor în timpul unui spectacol într-un circ a isterizat o lume întreagă. Agresiunea a avut loc în regiunea Novosibirsk din Rusia. Antrenorul a supraviețuit, însă o femeie însărcinată din public a avut de suferit din cauza stresului. Șocul a fost atât de mare pe rețelele de socializare, încât internauții și-au exprimat îngrijorarea pentru oameni, dar și pentru animale în secțiunea de comentarii.

Antrenor sfâșiat de o leoaică în timpul unui spectacol de circ

În imaginile surprinse de un participant la show-ul de circ se poate vedea atacul direct asupra dresorului. O leoaică, după scurte confruntări cu un alt leu din cușcă, se năpustește peste bărbatul care încearcă să le despartă. Victima folosindu-și bastonul a reușit să se salveze. În videoclip se poate observa cum animalul atacă de două ori. Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional!

ADVERTISEMENT

Antrenorul de circ Maxim Orlov a fost agresat de o leoaică pe nume Vega. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Maxim Orlov a declarat pentru Dailymail că va discuta cu autoritățile grădinii zoologice pentru schimbul animalului cu un pui de leu.

ADVERTISEMENT

Renumitul dresor dat vina pentru atac pe compania de circ care nu a funcționat în timpul pandemiei, timp în care animalele s-au sălbăticit.

Incidentul a isterizat mii de oameni

Publicul care a asistat la incident a fost îngrozit de atac, iar internauții șocați de incident au mers la secțiunea de comentarii pentru a-și împărtăși opiniile.

ADVERTISEMENT
Comentarii la videoclipul unde un dresor este atacat de o leoaică
Comentarii la videoclipul unde un dresor este atacat de o leoaică. Sursa foto: facebook

Unii dintre oameni au fost fericiți, deoarece dresorul a fost salvat, în timp ce alții și-au exprimat îngrijorarea cu privire la animalele folosite la circ.

Un utilizator scria: ”Lăsați leii în rezervațiile de vânătoare, acolo unde le este locul!”, iar altul a comentat: ”Un alt motiv pentru care aceste animale aparțin propriului lor habitat… aș vrea ca oamenii să le lase în pace!”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, alții admiteau că ”Aceasta a fost cea mai bună filmare în direct cu un leu. Mă întreb dacă antrenorul nu a fost rănit deloc?“, a comentat un alt utilizator.

ADVERTISEMENT
Tags: