ADVERTISEMENT
Sporturi

Un luptător din UFC sare în ajutorul fetei care a fost bătută la Târgu Jiu. ”Dacă aveți informații, vă rog să-mi spuneți!”

Autor: Gabriela Gheorghe | 11.09.2020 | 19:35
Un luptător din UFC sare în ajutorul fetei care a fost bătută la Târgu Jiu. ”Dacă aveți informații, vă rog să-mi spuneți!
Un luptător din UFC sare în ajutorul fetei care a fost bătută la Târgu Jiu. ”Dacă aveți informații, vă rog să-mi spuneți!"

Dillon Danis, unul dintre cei mai buni sportivi din UFC, a postat pe conturile sale de socializare pozele momentului în România! El a publicat scenele șocante când o fată din țara noastră este bătută de altele.

ADVERTISEMENT

Pozele  în care patru fete cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani au bătut-o, insultat-o și umilit-o pe o alta, de 13 ani din Târgu Jiu au devenit publice săptămâna trecută.

Poliția le-a identificat pe bătăușe, iar una dintre ele, de 14 ani, a fost reținută în acest caz, părinții celorlalte fete au primit o amendă în valoare de 500 de lei.

ADVERTISEMENT

500 de mii de oameni au văzut postarea sportivului

“Trebuie să o găsim pe această domnișoară și să-i aducem tot ce are nevoie, este atât de greu de urmărit. Dacă aveți informații, vă rog să-mi spuneți!”, a fost mesajul postat de Dillon Danis, pe Instagram și Twitter. Danis are 27 de ani și s-a născut în America de Nord.

Postarea de pe Instagram a sportivului din UFC a fost văzută de 500.000 de ori și a avut sute de comentarii. Dillon Danis are peste un milion de urmăritori.

ADVERTISEMENT

Fata umilită în Târgu Jiu a dat primul interviu în care a spus ce s-a întâmplat acolo. Un băiat a filmat toată scena și râdea în loc să o ajute. Pozele au făcut înconjurul țării și i-au șocat pe oameni.

Ce spune fata agresată

Cazul a fost urmărit de poliție, iar tinerei i s-a interzis să declare ceva. Chiar și așa, fata a vorbit după ce s-au spus lucruri neadevărate.

ADVERTISEMENT

“Nu este vorba despre niciun băiat. Poliția știe foarte bine ce s-a întâmplat acolo. Ei mi-au zis să nu bag în seamă ce scrieți și să nu vă răspund.

Eu m-am hotărât să vă răspund pentru că am văzut discuții cum că m-aș fi dat la iubitul alteia. Eu nu ma dau la iubiții altor fete, cum sa fiu atât de proastă? Cine mă cunoaște, știe cum sunt și știe că nu fur iubiții altor fete”, a postat pe pagina de socializare fata lovită.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!