Sport

Un luptător MMA, condamnat la 18 ani de închisoare după ce l-a omorât pe rivalul său! De la ce a pornit scandalul! Video

22.12.2018 | 00:10
Un luptator MMA condamnat la 18 ani de inchisoare dupa ce la omorat pe rivalul sau De la ce a pornit scandalul Video

Un luptător MMA din Rusia a fost condamnat la 18 ani de închisoare după ce l-a omorât pe rivalul său. Anar Allakhveranov l-a ucis în bătaie pe Andrei Drachev într-o luptă ilegală, care a avut loc în plină stradă într-un orăşel rusesc.

Anar Allakhveranov, luptător cunoscut de MMA din Rusia, l-a provovat la o luptă de stradă pe Andrei Drachev, campion la haltere, iar totul s-a terminat cu o tragedie de proporţii. Bătaia a avut loc în luna august a anului 2017, pe o străduţă din Khabarovsk. Drachev a fost făcut KO după o serie de lovituri, iar luptătorul i-a aplicat şi o lovitură de picior, care i-a adus moartea campionului la haltere. VEZI VIDEO AICI.

Un luptător MMA, condamnat la 18 ani de închisoare după ce l-a omorât pe rivalul său. Procesul a durat un an

Un luptător MMA a fost condamnat la 18 de ani de închisoare după l-a omorât pe rivalul său, iar procesul a durat aproape un an. În această săptămână, Anar Allakhveranov şi-a aflat pedeapsa, după ce procurorul de caz a cerut ca luptătorul să fie închis pentru 19 ani. Lupta dintre cei doi a pornit din cauza lui Andrei Drachev care a susţinut că este mai bun la MMA decât Anar Allakhveranov.

Un luptător MMA, condamnat la 18 ani de închisoare după ce l-a omorât pe rivalul său
Un luptător MMA, condamnat la 18 ani de închisoare după ce l-a omorât pe rivalul său

În instanţă, Anar Allakhveranov şi-a cerut scuze pentru fapta comisă. “Vreau să cer ieratare familiei lui Andrei şi părinţilor mei. Am creat o durere imensă. Nu mi-a dorit să se întâmple toate acestea. Ştiu ce înseamnă să pierzi pe cineva drag. Îi înţeleg foarte bine pe părinţii lui Andrei, care şi-au pierdut fiul în această luptă”, a declarat Anar Allakhveranov. Ajuns după gratii, luptătorul MMA a trăit în acest an o dramă, după ce tatăl său a murit în urma unui accident rutier. Poliţiştii ruşi au anunţat că cele două crima nu au nicio legătură.