Sport

Un luptător MMA din Cluj a bătut o femeie până la leșin! Video. Imagini care vă pot afecta emoțional

15.02.2019 | 20:39
Szentgyorgyi Petru Ionuţ este cel care o lovește pe tânără fără milă

Un luptător MMA din Cluj a fost filmat în timp ce a bătut o femeie până la leșin! Bărbatul a ajuns, în cele din urmă, în arestul Poliției, alături de toți ceilalți care au participat la scenele de o cruzime ieșită din comun. Mai mult de atât, aceștia s-au lăudat cu isprava lor și au postat pe o rețea de socializare filmulețul în care o tânără este lovită cu pumnii și picioarele, în timp ce îl imploră pe agresor, să o ierte și să se oprească.

Bărbatul, pe numele lui Szentgyorgyi Petru Ionuţ, este campion la Kempo și se află acum la închisoare unde are de executat o pedeapsă de 8 ani și patru luni. Înregistrarea în care apare luptătorul MMA ar fi fost făcută în urmă cu mai mult timp, dar aceasta a ajuns în mediul online recent. De remarcat că tânăra lovită fără milă de sportiv este în continuare neidentificată. Aceasta este aşteptată acum să se adreseze poliţiei pentru a depune plângere împotriva agresorilor.

Un luptător MMA din Cluj a bătut o femeie până la leșin!

Szentgyorgyi Petru Ionuţ a fost trimis în judecată, în urmă cu doi ani, alături de alte persoane, sub acuzația de tentativă de omor. Sportivul a primit o condamnare record de 8 ani și patru luni de închisoare, cu executare. Instanța a respins atunci cererea avocaţilor acestuia de schimbare a încadrării juridice, din tentativă de omor în lovire și alte violențe. De remarcat că pedeapsa cu executare a fost pronunţată pentru bătaia aplicată proprietarului unei turme de oi și unui cioban.

Mai mult de atât, judecătorii clujeni au fost nevoiţi să decidă în urma mai multor abateri săvârșite de luptător. Pentru Szentgyorgyi Petru Ionuţ a mai existat o condamnare la 1 an pentru constituirea unui grup infracțional organizat. S-au contopit până la urmă pedepsele, dar rezultatul a fost unul record de peste 8 ani.

  • 2017 este anul în care a fost trimis la închisoare luptătorul MMA