UPDATE. Un luptător român, anunţat a fi fost împuşcat mortal în Olanda într-o reglare de conturi A “ÎNVIAT” pe facebook! “N-am murit.. încă!”

Daniel Vlad   
in Hotnews
20/07/2016, 00:05
UPDATE. Un luptător român, anunţat a fi fost împuşcat mortal în Olanda într-o reglare de conturi A “ÎNVIAT” pe facebook! “N-am murit.. încă!” GALERIE FOTO

UPDATE / Chira a postat pe pagina personală de Facebook un filmuleţ în care-şi anunţă prietenii că este în viaţă şi că ştirea prezentată este falsă.

“Îmi cer scuze că nu pot să răspund la toate mesajele! Am primit mii de mesaje şi telefoane. Aşa ceva nu se poate! Nu am murit…încă! Sebi”, le-a scris apoi Sebastian Chira prietenilor lui virtuali, citat de spynews.ro. VIDEO AICI

–––––––––––

Sebastian Chira este un cunoscut luptător K1, care a luptat în nenumărate meciuri la Cluj şi care se antrenează cu Remy Bonjasky.

Luptărorul K1 Sebastian Chira ar fi fost împuşcat mortal în noaptea de luni spre marţi. Sportivul era stabilit de mai mulţi ani în Olanda.

 Sebastian Chira avea 38 de ani şi era un cunoscut al interlopului clujean Gore. Potrivit gazetadecluj.ro, luptătorul K1, stabilit în Olanda, făcea parte dintr-o vestita gaşcă de motociclişti, Hells Angels, iar luni a postat pe Facebook un mesaj în care spunea că “e mai bine să sfârşeşti prin durere, decât să ai parte de o durere nesfârşită“.

Deocamdată nu se ştie cine l-a împuşcat pe Chira, cert este că acesta a murit în urma atacului. Românul era stabilit în Olanda din anul 2004.

“Sunt plecat din România din cauza unor poliţişti. Am fost condamnat pentru că am făcut scandal într-o discotecă. Însă, în comparaţie cu faptele pe care ei le-au comis, eu sunt mic copil“, spunea el într-o scrisoare adresată ziarului Clujeanul, în urmă cu câţiva ani. Totodată, mărturisea că la 17 ani a început să prindă “gustul vieţii”, adică să frecventeze discotecile şi localurile din Cluj. Un tip cu constituţia sa nu avea cum să treacă neobservat. “Eram sportiv, vicecampion naţional la wu-shu, dar foarte impulsiv din fire. Am început să îmi fac un nume în oraş, dar, în scurt timp, şi foarte mulţi duşmani“, povestea Sebi Chira.

Fiind catalogat ca un tip dur, a fost angajat bodyguard la Casino Salto. În acelaşi timp, se ocupa cu ordinea în unele localuri din oraş. “Încercam să supravieţuiesc în felul meu. Nu am furat, nu am violat, nu am înşelat. Aveam o singură problemă: scandalurile“, recunoştea el.

Ştirea MOMENTULUI

Carlos Fortes îl acuză pe Gigi Becali că minte. “Nu e adevărat!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×