Sport

Un luptător rus de MMA a fost omorât la o nuntă. Criminalul, ucis și el imediat

25.03.2021 | 17:18
Un luptator rus de MMA a fost omorat la o nunta Criminalul ucis si el imediat
Un luptător rus de MMA a fost omorât la o nuntă. Criminalul, ucis și el imediat. Foto: The Sun
ADVERTISEMENT

Cazul uluitor al zilei vine din Rusia, acolo unde Alan Khadziev, un luptător de MMA în vârstă de 31 de ani, a murit în urma unei bătăi iscate în timpul unei nunți. Fratele său, l-a ucis imediat pe criminal. 

Luptătorul intervenise într-un conflict iscat în cadrul unui restaurant. Acolo se organiza o nuntă la care Khadziev era invitat, însă totul s-a transformat în cele din urmă într-o tragedie fără margini.

ADVERTISEMENT

După ce Khadziev a trecut din rolul de salvator în cel de victimă, fratele său a intervenit pentru a-l răzbuna și a sfârșit prin a-l ucide pe cel care îi luase viața fostului sportiv, mort la 31 de ani.

Un luptător rus de MMA a fost omorât la o nuntă. Fratele său l-a răzbunat

Presa din Rusia a prezentat pe larg cazul tragic al lui Khadziev, cel care se afla marți seară într-un restaurant din Mozdok, în sud-vestul Rusiei, alături de soția sa. Un conflict a izbucnit în incinta locației, iar luptătorul MMA a intervenit pentru a-l aplana.

ADVERTISEMENT

Din păcate, cei implicați în conflict nu au ținut cont de dorința fostului luptător de a face pace, ci l-au considerat inamic și l-au asaltat și pe el cu lovituri. Alături de Khadziev și de soția lui se aflau la masă și alți prieteni, dar și rude de ale fostului sportiv.

Printre aceste rude, și fratele său, cel care l-a asaltat imediat pe bărbatul care l-a ucis pe Khadziev și l-a omorât în bătaie. Un alt bărbat, în vârstă de 29 de ani, a ajuns la spital și se află la terapie intensivă.

ADVERTISEMENT

Poliția militară îi va ancheta fratele

Khadziev a fost transportat și el la spitalul din localitate, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Imediat, poliția a deschis o anchetă și tratează moartea lui Khadziev ca pe o omucidere.

The Sun anunță că fratele fostului luptător este soldat în armata Rusiei, iar polițiștii militari vor fi cei care vor ancheta faptele sale. Singura șansă de scăpare a acestuia este să invoce posibilitatea auto-apărării.

ADVERTISEMENT

Lumea lupteklor de contact și-a exprimat deja regretul pentru disparția tragică a fostului sportiv: „Dorim să transmitem familiei și prietenilor lui Alan Khazdiev condoleanțe. A fost Campion Mondial în FCF-MMA și a murit în noaptea de 23 martie”.

ADVERTISEMENT