News

Un majorat din Caransebeș a fost „spart” de polițiști. Amenzi uriașe pentru 28 de participanți

24.10.2020 | 19:21
Un majorat din Caransebes a fost spart de politisti Amenzi uriase pentru 28 de participanti
ADVERTISEMENT

Polițiștii din Caransebeș au „spart” o petrecere de majorat, pentru care s-au aplicat amenzi uriașe, după ce aproape 30 de oameni au încălcat orice regulă impusă de autorități.

La majorat participau 28 de persoane, însă petrecerea a fost oprită de oamenii legii vineri noaptea, 23 octombrie, după o sesizare venită din partea unor cetățeni revoltați.

ADVERTISEMENT

Polițiștii din cadrul Poliției Caransebeș au primit un apel prin care au fost anunțați că în curtea unei persoane din Bolvașnița a fost organizat un majorat.

Un majorat din Caransebeș a fost „spart” de polițiști

Petrecerea a fost întreruptă brusc, iar cele 28 de persoane participante la eveniment au fost sancționate și trimise acasă.

ADVERTISEMENT

Mai mult, organizatorii evenimentului au primit o amendă de 5.000 de lei conform Legii nr. 55 din 2020. În total au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 18.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2.

Organizatorii evenimentului au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 5.000 de lei, conform Legii nr.55 din 2020. În total au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 18.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor dispuse de autorităţi pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19”, se au transmis într-un comunicat reprezentanții IPJ Caraş-Severin.

ADVERTISEMENT

Zeci de petreceri, oprite în fiecare săptămână de Poliție

Cu toate că România se află în plină pandemie de Covid-19, nu toată lumea pare dispusă să respecte regulile.

De exemplu, doar în mijlocul lunii octombrie, în doar 24 de ore, Poliția a întocmit 22 de dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Amenzile aplicate au depășit 5.500 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor privind carantina ori izolarea şi a măsurilor de protecție individuală.

ADVERTISEMENT

Potrivit datelor oferite de MAI, valoarea totală a amenzilor depășește 1.2 milioane de lei.