Sport

Un mare rival felicită numirea lui Edi Iordănescu în funcția de antrenor la FCSB: ”De ce n-a făcut Gigi asta de la început?”

Instalarea lui Edi Iordănescu în funcția de antrenor la FCSB este lăudată chiar și de cei mai mari rivali ai lui Gigi Becali și FCSB.
19.08.2021 | 09:48
Un mare rival felicita numirea lui Edi Iordanescu in functia de antrenor la FCSB De ce na facut Gigi asta de la inceput
ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a anunțat, în exclusivitate, Edi Iordănescu a semnat cu FCSB, înlocuindu-l pe Dinu Todoran.

Noul antrenor al echipei bucureștene a fost prezentat oficial și a condus primul antrenament, la două zile după ce FANATIK a anunţat mutarea bombă. Și marii rivali ai roș-albaștrilor laudă decizia lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea: ”Edi este un profesionist 100%”

Fostul internațional Florin Prunea a reacționat la aflarea veștii că Edi Iordănescu este noul antrenor al celor de la FCSB.

Fostul președinte al marii rivale Dinamo, l-a felicitat pe patronul Gigi Becali pentru că a renunțat la orgolii și a numit un antrenor care să redea gloria roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

”Familia Iordănescu se întoarce acasă! Nu înțeleg de ce n-a făcut Gigi asta la începutul campionatului. Alta era situația FCSB-ului acum. Asta nu înseamnă că nu este timp, campionatul este lung.

Edi este un antrenor extrem de corect cu jucătorii. O mișcare foarte bună și sunt convins că FCSB va avea un cuvânt greu de spus. Edi Iordănescu este un profesionist 100%, care nu acceptă orice”, a spus Florin Prunea, pentru ProSport.

ADVERTISEMENT

Altă stare de spirit la FCSB după numirea lui Edi Iordănescu

Noul tehnician al roș-albaștrilor a condus, miercuri, primul antrenament, iar FANATIK a aflat că jucătorii au fost super entuziasmați după prima ședință de pregătire sub comanda lui Edi Iordănescu.

Desele intruziuni ale patronului Gigi Becali în alcătuirea echipei, și în special schimbările dictate la nervi, au scăzut moralul jucătorilor.

ADVERTISEMENT

Căpitanul Florin Tănase declara la finalul partidei cu Rapid, pierdută de FCSB, 0-1, că jucătorii nu mai înțeleg nimic și că evoluțiile sunt afectate de anumite decizii, făcând referire la implicare necontrolată a finanțatorului.

La prima întâlnire cu noii săi elevi, Edi Iordănescu le-a ținut un discurs motivațional, iar starea de spirit a jucătorilor a fost mult schimbată în bine.

Două victorii, două remize și o înfrângere are FCSB după primele cinci etape din noul campionat și este deja la 7 puncte în urma campioanei și liderului la zi în Liga 1, CFR Cluj.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 1,65 este cota pentru „sub 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT