News

Un martor al accidentului lui Răzvan Ciobanu face noi dezvăluiri. Ce s-a întâmplat cu imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă

04.05.2019 | 15:50
Un martor al accidentului lui Razvan Ciobanu face noi dezvaluiri Ce sa intamplat cu imaginile de pe camerele de supraveghere din zona

Un martor al accidentului violent al creatorului de modă Răzvan Ciobanu face noi dezvăluiri legate de noaptea care a lăsat multe întrebări în urme, a adunat un teanc de ipoteze și discuții interminabile.

Un martor al accidentului lui Răzvan Ciobanu face noi dezvăluiri

Pe numele lui Gheorghe, a povestit cum a auzit o bubuitură în miezul nopții, în momenul în care automobilul condus de vedetă a lovit copacii. Individul poveștește, potrivit romaniatv.net, că nu a realizat ce se întâmplă și a mers din nou la culcare. În zorii zilei, a aflat aflat detalii și a mers la locul impactului, unde oamenii legii i-au ordonat să strângă cu mâinile goale resturile mașinii. Mai mult, polițiștii au verificat și camerele de supraveghere pe care Gheorghe le are instalate și care ar fi putut surpinde accidentul. Individul a mărturisit, pentru sursa menționată mai sus, că după ce oamenii legii au plecat de la fața locului a observat că îi lipsesc bucăți de filmare.

Eu stateam aici, la ora 1 noaptea, aşa stăteam şi când am auzit o bubuitură am ieşit afară. M-am uitat la mine la tractoare, m-am gândit la utilajele astea de valoare. I-am lăsat pe băieţii de la poliţie, s-au uitat şi au şters… lipseşte o porţiune de 18 minute numai pe camera asta, deci, ce am aici, camera 7… vedeţi luminile? Îţi dai seama ce bine se vedea cum a venit maşina pe câmp”, a povestit martorul.

Un martor al accidentului lui Răzvan Ciobanu face noi dezvăluiri. Ce s-a întâmplat cu imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă
Bucăți din filmarea surprinsă pe camerele de supraveghere au fost șterse
Sursă foto: captură Youtube

Individul dorește să facă expertiză la MAI pentru film

„Una 6 şi… ce e chestia aia, nu e maşină… uite, a sarit! Când sare apare şi o lumină că sare. Deci 6 minute sunt plecate, dar de ce 6 minute? Adică, mi se pare ciudat, mi se pare mult, maşina trece într-o secundă, poate atunci a fost impactul”, a adăugat bărbatul. Bărbatul a declarat că următorul pas, pentru a pune mâna pe film, constă într-o expertiză la MAI.

„Eu acum pentru film vreau să fac expertiză la MAI! Cine a furat să platească despagubiri”, a spus individul. Furios, nedumerit și suspicios, domnul Gheorghe a precizat că: „Au bangat un stick şi au luat imaginile. Au venit din nou că au comis ceva şi apoi au venit iar… m-au rugat să le deschid să înregistreze… Păi, nu au mai fost odată?”.