News

Un martor al accidentului lui Răzvan Ciobanu face noi dezvăluiri: “L-au scos ei din mașină și l-au pus jos”

03.05.2019 | 09:42
Un martor al accidentului lui Razvan Ciobanu face noi dezvaluiri Lau scos ei din masina si lau pus jos
ADVERTISEMENT

Detalii cutremurătoare în cazul decesului lui Răzvan Ciobanu. Un martor al tragicului eveniment susține că celebrul designer a fost omorât. De asemenea, vicepreședintele Sindicatului Națională al Agenților de Poliție mărturisește că indiciile de la locul accidentului întăresc ipoteza unui omor.

Martorul accidentului lui Răzvan Ciobanu susține că acesta a fost omorât!

Martorul acidentului rutier violent în care Răzvan Ciobanu și-a găsit sfârșitul spune ce s-a întâmplat cu adevărat. Acesta aduce în prim-plan detalii șocante care susțin că celebrul designer a fost omorât. Afirmațiile șocante aduse creionează o crimă în toată regula, accidentul fiind produs de cineva, precum mărturisește acesta.

ADVERTISEMENT

“Trei mașini au fost. M-am ascuns, nu m-au văzut. Cred că era amenințat. L-au scos din mașină ei, l-au pus jos, au luat mașinile și au plecat. Telefonul l-au luat în mașină, l-au spart, i-au scos cartela. Sunt sigur că a fost omorât”, a spus bărbatul care ar fi fost martor la accident, la Acces Direct.

Martorul accidentului lui Răzvan Ciobanu susține că acesta a fost omorât
Martorul accidentului lui Răzvan Ciobanu susține că acesta a fost omorât

Poliția indică detalii șocante care întăresc ipoteza unui omor

“Sunt elemente care duc la omor. În primul rând ar fi teoria unei infracțiuni de omor. Mașina a mers în linie dreaptă și ar fi deviat când a găsit o groapă. Acest autoturism și-ar fi schimbat direcția de mers la orice formă de relief.

ADVERTISEMENT

S-a mai spus că ar fi primit un mesaj de la o persoană și s-ar fi dezorientat, dar în acest caz nu avea cum să facă accident. În plus, nu avea cum cadavrul să stea în acea poziție pentru că corpul ar fi fost aruncat în față în urma impactului și nu în spate, iar pe airbeg-uri trebuia să fie urme de sânge. Este posibil că cineva să fi intervenit”, a spus Marius Burlacu, vicepreședintele Sindicatului Național al Agenților de Poliție, potrivit Acces Direct.