News

Un martor susține că a văzut-o pe Luiza Melencu în Italia: „Era pe strada unde se face prostituție”

01.10.2019 | 10:53
Un martor sustine ca a vazuto pe Luiza Melencu in Italia Era pe strada unde se face prostitutie
Martorul spune că Luiza era foarte speriată în zona unde a fost văzută. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Un martor susține că a văzut-o pe Luiza Melencu în Italia, într-o zonă unde mai multe românce practică prostituția. Acesta a vorbit pentru emisiunea Acces direct de la Antena 1. O femeie susține că a văzut-o pe fata dispărută pe 14 aprilie în seara zilei de 28 iulie, în jurul orei 21 seara.

Luiza Melencu a fost văzută în Italia, singură, într-o zonă unde se prostituează româncele

Martora a descris inclusiv cum era îmbrăcată fata de 18 ani pe care ar fi răpit-o Gheorghe Dincă. Aceasta avea un palton negru și pantofi negri cu toc în picioare și era izolată de celelalte fete. În momentul în care individul a văzut-o, aceasta era singură, nu mai era nimeni pe respectiva stradă. Aceasta a vorbit cu soțul ei, care a recunscut-o și el imediat, mai ales că la finalul lunii iulie cazul Caracal a început să fie intens mediatizat.

ADVERTISEMENT

„Am recunoscut-o, am venit acasă şi la două zile, a apărut pe internet că Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu sunt dispărute şi i-am zis soţului meu că pe fata asta am văzut-o la prostituţie, pe strada S.S. 106. Acolo, ea era! Şi am zis că nu greşesc. Şi avea înălţimea 1.60, în jur de 62-63 de kilograme. Era speriată, se uita la fiecare maşină în parte, care erau oprite, că era o coloană mare. Era pe strada unde se face prostituție, era singură”, a declarat persoana care a văzut-o la Acces direct, scrie a1.ro.

luiza melencu în italia
Luiza Melencu ar fi fost văzută în Italia. Sursa foto: captură Antena 1

„Era foarte speriată”

„Dar ea era foarte speriată, se uita în stânga, în dreapta, în faţă, în spate. Am fost la poliţie şi poliţia a zis: “Dacă Ambasada şi Consulatul Român nu au dat-o dispărută, în statul nostru, noi nu putem să intervenim”, a mai spus aceasta în emisiunea prezentată de Mirela Vaida. Dezvăluirile făcute de acest martor nu sunt foarte credibile întrucât, dacă fata era singură, este curios de ce nu a apelat chiar ea la autorități, de ce nu a cerut ajutorul celorlalți, mai ales dacă a fost răpită și obligată să se prostitueze.

ADVERTISEMENT