Fotbal intern

Un material care merită preluat! Colegul Costin Ştucan, de la GSP, scrie fără milă despre relaţia toxică Gheorghe Hagi- Ianis Hagi!

19.11.2019 | 11:27
Un material care merita preluat Colegul Costin Stucan de la GSP scrie fara mila despre relatia toxica Gheorghe Hagi Ianis Hagi
ADVERTISEMENT

Gică, tu l-ai forțat pe Ianis!

Fotbalul s-a schimbat. Decarii care se uită la meci cu mâinile în șold când mingea nu e la ei au dispărut ca dinozaurii.

Dragă Gică,

Iartă-mă că-ți voi spune ceva ce alții se tem să-ți spună. Nu Felice Mazzu sau Pantaleo Corvino i-au oprit lui Ianis creșterea naturală, ci tu l-ai forțat, artificial. I-ai băgat în cap că “el trebuie să fie decisiv”, dar nu i-ai spus că în fotbalul modern, nu în ăla în care l-ai readus pentru a da goluri cu Botoșani și CSMS Poli Iași, decarul se apără primul, cu vână, cu nerv, cu agresivitate. Ianis, săracul, a fost decisiv în seara asta la două goluri ale spaniolilor la care dormea prin careu, uitând să se apere și să-l protejeze pe fundașul dreapta.

ADVERTISEMENT

A fost atât de moale încât Contra nu mai știa pe ce post să-l mute de rușinea ta, ca să nu-l scoată din teren. Fotbalul s-a schimbat, Gică! Decarii care se uită la meci cu mâinile în șold când mingea nu e la ei au dispărut ca dinozaurii.

Scuză-mă, dar o să te rog să nu ne mai cerți degeaba. Nu noi punem presiune pe Ianis, tu ai pus o presiune fantastică pe el și pe toți antrenorii lui încă de la început. Săracul copil abia mai poate să o ducă.

Dacă nu joacă în Belgia este pentru că nu are tot ce îi trebuie pentru fotbalul anului 2019. Lovește bine cu ambele picioare, e tehnic, dar nu are intensitate, e apatic când mingea trebuie recuperată. Niciun antrenor modern nu-și mai permite să joace în 10 când fiecare metru pătrat pierdut într-o clipă de relaxare poate însemna spațiul din care încasezi un gol.

“Ianis Hagi trebuie să muncească și să crească în forță și, în general, să devină mai puternic pentru a fi mai competitiv la un anumit nivel”
Extras dintr-un raport intern al Fiorentinei, noiembrie 2015

Și mai e ceva, Gică. Căutatul ăsta în coarne este păcatul mortal al fotbalului românesc. Cocoloșim copiii, îi umflăm că sunt mari talente, însă atunci când pleacă afară și lustruiesc câteva meciuri banca ei nu vor pricepe că nu sunt niște victime, că antrenorul străin care nu îi cocoloșește nu le e dușman, că trebuie să muncească mai mult și să aibă răbdare.  Citește ce a declarat acum câțiva ani fostul tău fotbalist, Chițu, despre șocul resimțit la plecarea de la Academie în Occident.

Din păcate pentru eforturile tale, Gică, Ianis Hagi nu va fi niciodată Balon de Aur…

Citeşte continuarea pe gsp.ro

Tags:
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde