Life

Un măturător care și-a pierdut recent locul de muncă a câștigat 80 de milioane de dolari la Loto. Ce vrea să facă cu banii

Un om de serviciu din Melbourne care și-a pierdut locul de muncă în urmă cu puțin timp a pus mâna pe marele premiul de la Loto Australia.
13.08.2021 | 15:49
Un maturator care sia pierdut recent locul de munca a castigat 80 de milioane de dolari la Loto Ce vrea sa faca cu banii
Un măturător care și-a pierdut recent locul de muncă a câștigat 80 de milioane de dolari la Loto. Ce vrea să facă cu banii. Sursa foto: Daily Mail
ADVERTISEMENT

Măturătorul a mărturisit că pandemia de coronavirus i-a dat mari dureri de cap, asta pentru că a fost nevoit să stea foarte mult în casă din cauza celor șase lockdown-uri stabilite de autorități.

Din fericire, bărbatul, care a dorit să rămână anonim, a câștigat 80 de milioane de dolari, al treilea cel mai mare premiu din istoria instituției de jocuri de noroc.

ADVERTISEMENT

Miza cea mare a ajuns la momentul potrivit în viața omului de vârstă mijlocie, asta pentru că în urmă cu foarte puțin timp și-a pierdut și locul de muncă pe care-l avea.

Un bărbat din Australia și-a pierdut slujba din cauza pandemiei, dar a câștigat la Loto

„Sunt atât de entuziasmat. Mi-am verificat biletul destul de târziu seara. Nu am mai putut dormi după aceea!”, a mărturisit marele câștigător de la Loto, potrivit Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Australianul a mai adăugat că tocmai își achiziționase o casă, dar nu a mai putut să ducă în cele din urmă contractul la bun sfârșit. Acum are banii necesari să le facă celor dragi o viață mai bună.

Măturătorul a câștigat un premiu fabulos, dar este în continuare umil și nu se gândește la planuri mărețe de viitor, ci să fie mai bine familiei sale.

ADVERTISEMENT

În ce va investi banii câștigătorul de la Loto Australia

„Mi-am pierdut slujba în timpul unuia dintre numeroasele stări de urgență din Melbourne. Tocmai am cumpărat o casă, dar nu a fost deloc ușor. 

Cu siguranță voi plăti ipoteca pentru locuință și celelalte facturi care s-au adunat, dar și de acum înainte”, a mai spus câștigătorul.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, australianul a ținut să mai adauge că le va asigura viitorul copiilor săi, dar se va gândi și la ceilalți. Premiul nu va schimba numai existența sa, ci și a altor oameni.

„O să pregătim copiii pentru viață. Acesta va fi un lucru incredibil de făcut. Sunt atât de multe lucruri pe care le vom putea face cu acest premiu. Va schimba viața multor oameni!”, a completat măturătorul.

O șansă din 134 de milioane a avut bărbatul din Australia să ghicească numerele corecte pentru a pune mâna pe premiul cel mare și a reușit!

ADVERTISEMENT
Tags: