ADVERTISEMENT
Nicio categorie

Un mecanic auto de… GROAZĂ!

A venit iarna, a venit zăpada, e o bligatoriu să schimbi cauciucurile de vară cu cele de iarnă ca să fii în siguranţă la volanul maşinii. Te duci la un magazin de anvelope, alegi, cumperi, le...
Autor: Silviu Ghering | 02.01.2015 | 10:58

A venit iarna, a venit zăpada, e o bligatoriu să schimbi cauciucurile de vară cu cele de iarnă ca să fii în siguranţă la volanul maşinii. Te duci la un magazin de anvelope, alegi, cumperi, le pui pe maşină în service-ul magazinului, un mecanic îţi aduce maşina şi te invită la un test cu noile „gume”. Şi începe nebunia! Demaraj în trombă dă zici că-ţi iei zborul, viraje în mare viteză care fac pneurile să scîrţîie, maşina să troznească şi pe tine să plîngi, derapaje controlate care-ţi taie respiraţia, drifturi nebuneşti ca la Gara Obor în miez de noapte… Cînd „proba” e gata, te dai jos din maşină mulţumind lui Dumnezeu şi înjurînd mecanicul. Care vine rîzînd la tine şi îşi dă jos ochelarii… barba şi pletele! Ca să-l poţi recunoaşte!! Şi… ierta!!! Este Sebastian Vettel, campionul mondial de Formula 1 din 2010 pînă anul acesta, cînd a fost detronat de Lewis Hamilton.

ADVERTISEMENT

images

Începînd din 2012 este ambasador al service-ului de anvelope Tirendo din Germania şi s-a transformat în mecanic auto, nefiind recunoscut de niciunul dintre clienţi. Ale căror fizionomii în timpul „probei” sînt demenţiale!

ADVERTISEMENT

Screenshot-2014-11-20-at-23.04.17

Filmările pentru clipul de promovare au durat o zi, dar tot ce s-a filmat în prima parte nu a putut fi folosit pentru că Vettel nu a reuşit să rămînă serios pînă la finalul „surprizei”. Aceasta este prima campanie virală realizată de Tirendo cu Sebastian Vettel, pînă acum fiind preferate spoturile clasice. Rezultatele nu s-au lăsat aşteptate: clipul cu Vettel a depăşit în cîteva zile 600.000 de vizualizări pe YouTube!

ADVERTISEMENT

VEZI aici ce-a făcut mecanicul de… groază!

1353570223683558972

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!