Un meci amical a fost oprit din cauza problemelor cu ambulanţa

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
23/07/2016, 17:07
Un meci amical a fost oprit din cauza problemelor cu ambulanţa

Arbitrul Iulian Dima a decis să întrerupă meciul amical dintre CS Afumaţi şi CS Mioveni din cauza problemelor cu ambulanţa.

Partida amicală a durat doar 40 de minute pentru că salvarea prezentă la stadion pentru a asigura asistenţa medicală a plecat către o urgenţă. Astfel, după un duel aerian între doi jucători în care s-a lăsat cu răni sîngerînde, a intervenit o altă ambulanţă, la solicitarea gazdelor, pentru acordarea îngrijirilor necesare celor doi jucători afectaţi, dar maşina nu a putut rămîne în continuare la stadion.

După acest incident, arbitrul Iulian Dima a decis să fluiere finalul partidei amicale după doar 40 de minute din cauza lipsei de asistenţă medicală.

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica îl atenționează pe Bălașa! “Nu îmi convine că i-a dat replica lui Andrei Ivan”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×