Fotbal intern

Un meci din Liga 1 s-a disputat pe un teren înghețat. Revolta fotbaliştilor: “Am jucat în adidaşi!”

30.11.2018 | 20:53
Un meci din Liga 1 sa disputat pe un teren inghetat Revolta fotbalistilor Am jucat in adidasi

Un meci din Liga 1 s-a disputat pe un teren înghețat. Mai sunt trei cinci etape de disputat în acest an, dacă o ținem la socoteală și pe cea în curs, dar fotbaliștii sunt deja obligați să joace pe terenuri absolut impracticabile. A fost cazul partidei dintre CSMS Iași și Sepsi, care s-a jucat pe un teren înghețat, cu suprafețe foarte mari pe care era pur și simplu imposibil pentru jucători să își mențină echilibrul.

Tocmai din acest motiv, foarte mulți jucători ai celor două echipe au ales să nu folosească pentru acest meci ghete cu crampoane, care nu le-ar fi fost deloc utile în tentativa de a-și menține echilibru. Aceștia au ales să încalțe perechi de pantofi sport, pentru mai multă stabilitate, chiar dacă nici această variantă nu s-a dovedit tocmai eficientă pe parcursul celor 90 de minute.

Un meci din Liga 1 s-a disputat pe un teren înghețat. Sepsi rămâne pe loc de play-off

Jucătorii care au vorbit la finalul partidei s-au plâns și ei de condițiile pe care le-au avut la Iași. “Mulţi jucători de la Iaşi au jucat în adidaşi! Nici nu ştii cum să te încalţi pe un asemenea teren”, a declatat Gabriel Vaşvari, fotbalistul celor de la Sepsi. Mai vehement a fost colegul acestuia, Adrian Rus: “Pe un astfel de teren nu se poate juca fotbal. Ăsta nu e meci, e cu totul alceva”.

Mai moderat a fost antrenorul celor de la Sepsi, Eugen Neagoe: Unii dintre jucători s-au simţit mai bine cu pantofi de alergare. Astea sunt condiţiile, ce să facem?“, a declarat antrenorul formației din Sfântu Gheorghe. Sepsi este pe șase, cu 24 de puncte, iar ieșenii au 18 și ocupă poziția a 11-a.