News

Un medic de 33 de ani a murit după ce a căzut de la etajul cinci al unui hotel din Cluj

Un medic din Cluj a murit după ce s-a prăbușit de la etajul hotelului în care se afla.
21.10.2021 | 15:11
Un medic de 33 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajul cinci al unui hotel din Cluj
ADVERTISEMENT

Informațiile arată că medicul se afla la un hotel din Cluj-Napoca, iar el a căzut de la etajul cinci, acolo unde era cazat. Din păcate, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic și a fost constatat decesul.

Tânăr medic, mort în Cluj. Bărbatul a căzut de la etajul cinci al unui hotel din Cluj

Tânărul în vârstă de 33 de ani era originar din Arad, tocmai acesta fiind probabil și motivul pentru care a ales să stea la hotel, deoarece el nu avea o reședință în oraș.

ADVERTISEMENT

Descoperirea a fost făcută joi dimineața, iar un apel la 112 i-a alertat pe salvatori că un bărbat a căzut de la etaj. Echipajele sosite la fața locului nu au putut face altceva decât să constate decesul.

De asemenea, Inspectoratul Județean de Poliție Cluj a precizat că trupul medicului mort a fost dus la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, pentru a se stabili exact cauzele decesului.

ADVERTISEMENT

Mesajul Poliției Cluj după decesul tânărului

„Poliţia a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112, la data de 20 octombrie, în jurul orei 08.00, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la etajul unei locaţii de cazare în regim hotelier, din municipiul Cluj-Napoca.

La faţa locului a fost identificat un bărbat de 33 de ani, din judeţul Arad, echipajele medicale prezente la faţa locului constatând faptul că acesta nu mai prezenta semne compatibile cu viaţa.

ADVERTISEMENT

Trupul neînsufleţit al persoanei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea efectuării necropsiei”, arată Inspectoratul Județean de Poliție Cluj.

În același timp, cercetările în acest caz sunt continuate, pentru a se stabili împrejurările în care a avut loc această tragedie. Sunt luate în calcul toate ipotezele.

ADVERTISEMENT

Un alt medic tânăr a murit, în Timișoara

Un caz similar a avut loc și în Timișoara. De această dată, un medic rezident a fost găsit mort în propria sa casă. În acest caz a fost deschis atunci un dosar de moarte suspectă.

Tânărul medic a murit la scurt timp după ce ieșire din tură. El lucra la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Timișoara.

Mama lui a fost cea care l-a găsit fără suflare.

ADVERTISEMENT
Tags: