News

Un medic de 34 de ani din Capitală s-a aruncat de pe un bloc. Victima ar fi doctorul Radu Mirică

Tragedie petrecută joi în Capitală. Un medic de 34 de ani și-a pus capăt zilelor după ce s-a aruncat de pe un bloc, în Sectorul 2. Victima ar fi doctorul Radu Mirică.
29.09.2022 | 15:33
Un medic de 34 de ani din Capitala sa aruncat de pe un bloc Victima ar fi doctorul Radu Mirica
Un medic de 34 de ani s-a aruncat în gol de la balconul unui bloc din Capitală. Ar fi vorba de Radu Mirică. Sursa foto: colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

La mai puțin de o săptămână după ce un cuplu de bătrâni, soț și soție, cu vârste în jurul a 90 de ani, s-a sinucis, un alt caz dramatic a avut loc în Capitală.

Un medic de 34 de ani s-a aruncat în gol de la balconul unui bloc din Capitală. Ar fi vorba de Radu Mirică

Joi, 29 septembrie, un tânăr de 34 de ani a decis să-și ia viața într-un mod cumplit. Acesta s-a aruncat în gol de pe un bloc din Sectorul 2.

ADVERTISEMENT

Conform Antena 3 CNN, victima ar fi medicul Radu Mirică, foarte cunoscut în breasla sa.

Acesta lucra ca medic specialist Chirurgie Generală cu supra-specializare în Ginecologie Oncologică. De asemenea, ocupa și funcția de Vicepreședinte al Societății Române de Chirurgie a Sânului și Oncologie.

Mai activa ca medic specialist chirurgie generală la Spitalul Clinic de Urgență Sf. Ioan din București.

ADVERTISEMENT

Era un doctor cu experiență în tratamentul patologiei ginecologice oncologice, în special a cancerului mamar și competențe în Chirurgie laparoscopică ginecologică, conform sursei citate.

Tragedia din Capitală, raportată la orele dimineții. Anunțul Poliției Capitalei

Conform unui comunicat emis de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, Secția 9 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat ar fi căzut de la un etaj superior al unui bloc, situat în Sectorul 2.

ADVERTISEMENT

În scurt timp, la locul indicat s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției.

Pentru tânărul medic era deja prea târziu. Impactul îi fusese fatal. În pofida eforturilor personalului de pe Ambulanță, a fost declarat decesul bărbatului de 34 de ani. În următoarele ore, trupul neînsuflețit al bărbatului va ajunge la Institutul de Medicină Legală.

ADVERTISEMENT

”În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, transmit reprezentanții Poliției Capitalei.

ADVERTISEMENT
Tags: