News

Un medic din Teleorman, arestat pentru pedofilie. Ar fi abuzat sexual o fetiță de 11 ani

Un medic din Teleorman e acuzat de pedofilie și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Victima sa are 11 ani.
12.09.2022 | 21:12
Un medic din Teleorman arestat pentru pedofilie Ar fi abuzat sexual o fetita de 11 ani
Un medic a fost arestat pentru pedofilie. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Bărbatul ar fi abuzat sexual o fată de 11 ani, chiar în curtea casei sale. Magistrații din cadrul Judecătoriei Alexandria au decis să-l rețină pentru 30 de zile pe bărbatul în vârstă de 50 de ani.

Un medic acuzat de pedofilie în Teleorman

Medicul e acuzat că a agresat-o sexual pe fetiță în casa curții sale și a fost surprins de tatăl fetei când doctorul o atingea pe fetiță în zonele intime.

ADVERTISEMENT

”La data de 8 septembrie, orele 19:00, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Alexandria au fost sesizaţi de un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Ştorobăneasa, judeţul Teleorman, cu privire la faptul că o minoră ar fi fost agresată sexual.

În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, care în urma verificărilor efectuate au stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Ştorobăneasa, judeţul Teleorman, a invitat în curtea sa o minoră din aceeaşi localitate, pe care ar fi agresat-o sexual.

ADVERTISEMENT

În urma administrării probatoriului, bărbatul în vârstă de 50 de ani a fost reţinut şi prezentat Judecătoriei Alexandria care a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman.

Conform News.ro, tatăl fetiței este cel care a reclamat fapta la Poliție, la numărul unic de urgență 112. Tatăl fetei susține că medicul, care a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, ar fi avut un comportament aberant în preajma fiicei sale.

ADVERTISEMENT

În luna iulie a acestui an, un pedofil a fost surprins în trenul care mergea spre Brașov, în timp ce abuza un copil în baie. Profitând de un moment de neatenție al mamei, bărbatul a intrat la baie peste băiețel și l-a atins în zonele intime.

La fel ca și în cazul medicului, pedofilul din tren a fost reținut pentru 30 de zile. Senin, acesta le-a transmis polițiștilor că nu vede ce a făcut rău, pentru că procedează la fel și cu fiul său.

ADVERTISEMENT