News

Un medic din Timişoara s-a sinucis din dragoste! A lăsat bilet de adio

10.07.2019 | 10:04
Un medic din Timisoara sa sinucis din dragoste A lasat bilet de adio

Un medic din Timişoara s-a sinucis din dragoste! Acesta a decis să-și pună capăt zilelor la doar 39 de ani. Vestea a luat prin surprindere întreaga comunitate care deplânge acum trecerea în neființă a stomatologului. Astfel, conform presei locale, tânărul medic și-a tăiat venele, după care a ales să se spânzure. A fost găsit chiar de soția lui în baia locuinței. Femeia a sunat de urgență la 112, însă medicii sosiți la locul tragediei nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Un medic din Timişoara s-a sinucis din dragoste!

Mai mult de atât, medicul a lăsat și un mesaj de adio. Din rândurile scrise, apropiații spun că bărbatul era convins că este trădat în dragoste. Acesta și-a mărturisit durerea într-o scrisoare postată pe o rețea de socializare, după care s-a sinucis. “Am construit împreună un cămin pentru familia noastră, ulterior mi-ai reproşat că atunci, în perioada aia în care eu mergeam la două locuri de muncă şi în rest făceam muncă de construcţii pentru căminul nostru, eu te-am neglijat pe tine şi ai simţit că nu îţi mai ofer sprijin moral.

În cele două luni în care eu renovam apartamentul dormind 5-6 ore pe noapte poate aş fi avut şi eu nevoie de sprijin moral. A urmat afecţiunea mea de coloană vertebrală, care m-a ţinuit la pat şi m-a adus în depresie, momente care au fost dificile pentru amândoi şi în care aş fi avut mult mai multă nevoie de susţinere morală, nu de critici şi certuri (…)

Un medic din Timişoara s-a sinucis din dragoste! Poliție
Medicul a lăsat un bilet de adio pe o rețea de socializare. Sursa foto – facebook

A lăsat bilet de adio

E momentul ca şi eu să fiu egoist, pentru că nu mai pot suferi mai mult de atât! Viaţa mea a devenit un chin înfiorător! Tuturor celor care v-am greşit vă spun sincer că îmi pare rău”, a scris medicul stomatolog pe reţeaua de socializare. Instantaneu, prietenii acestuia au început să îi transmită mesaje de încurajare fără să știe că mesajul lăsat pe Facebook era unul de adio.

Când oamenii au înţeles că acesta s-a sinucis, au revenit cu mesaje tulburătoare. Bărbatul era căsătorit şi avea un copil. Poliţiştii au început acum cercetările pentru a stabili împrejurările exacte ale tragediei.

 

 

Tags: