Un medic din Timișoara s-a sinucis, împușcându-se în cap. Ce l-a împins la gestul extrem

Flaviu Popa   
în HotNews
14/10/2020, 23:06
Un medic din Timișoara s-a sinucis, împușcându-se în cap. Ce l-a împins la gestul extrem
Un cunoscut medic din Timișoara s-a sinucis. Foto: Opinia Timișoarei

Un cunoscut medic din Timișoara s-a sinucis într-un mod crunt, alegând să se împuște în cap cu un pistol, însă a lăsat un bilet de adio prin care și-a justificat gestul.

Medicul, angajat la Spitalul Municipal Timișoara, a fost găsit decedat în locuința sa de către soție, cea care a sunat la 112 și a alertat autoritățile.

Voicu Voiculescu era specialist în chirurgie toracică și a folosit un pistol cu glonț, chinezesc, deținut pentru că era și profesor de tir.

Un cunoscut medic din Timișoara s-a sinucis, prin împușcare

Potrivit opiniatimisoarei.ro, decesul bărbatului a fost înregistrat la ora 19:00, în locuința din centrul orașului. Medicii ajunși la fața locului nu au avut cum să-l mai ajute, bărbatul fiind deja decedat în urma împușcăturii.

Soția sa a fost cea care a sunat la 112. Până la sosirea polițiștilor, aceasta a descoperit un bilet de adio în care bărbatul în vârstă de 61 de ani și-a justificat gestul, însă nu se cunosc momentan mai multe detalii despre conținutul acestui bilet.

Medicul deținea o armă de foc pentru că era instructor de tir în timpul liber. Conform sursei citate, cadavrul bărbatului a fost preluat de medicii legiști care vor efectua autopsia.

Conform pressalert.ro, în biletul de adio bărbatul a trecut în detaliu toate datoriile pe care le mai avea de plătit.

Nu se știe momentan dacă aceasta a fost principala cauză a sinuciderii, însă polițiștii continuă cercetările înainte de a trage concluziile finale. Medicul Voicu Voiculescu era extrem de apreciat și era cunoscut în comunitate.

Închide ×