News

Un medic pensionar s-a întors în linia întâi să lupte cu coronavirusul! Doctorul a murit după ce a fost infectat cu COVID-19

16.04.2020 | 18:28
Un medic pensionar sa intors in linia intai sa lupte cu coronavirusul Doctorul a murit dupa ce a fost infectat cu COVID19
ADVERTISEMENT

Andrew Treble, în vârstă de 57 de ani, s-a întors la Wrexham Maeler Hospital din Marea Britanie pentru a-i ajuta pe foștii colegi în lupta cu noul coronavirus. Doctorul era în pensie, însă a decis de bună voie să revină la spital și să dea o mână de ajutor.

Un medic pensionar s-a întors în linia întâi să lupte cu coronavirusul! A decedat după ce a fost infectat cu COVID-19

Numai că medicul în vârstă de 57 de ani a contractat coronavirusul și a murit. Fiica sa în vârstă de 17 ani a vorbit în The Sun despre tatăl ei, care a decis să renunţe la confortul de acasă şi să se întoarcă în linia întâi în lupta cu virusul:

ADVERTISEMENT

“A fost un om foarte bun. Sunt mândră că a fost tatăl meu. M-a ajutat atât de mult şi mereu a fost acolo pentru mine. M-a înveselit de fiecare dată când ne uitam la Lauren şi Hardy (n.r. Stan şi Bran) împreună. Îmi voi aminti mereu de el”

“Andy a fost foarte muncitor, îi păsa de pacienţi şi avea un simţ al umorului foarte dezvoltat”

Andrew a lăsat în urmă alte trei surori: Caroline, Pauline şi Linda. Managerul spitalului, David Bevan, a declarat: ” A fost un coleg foarte iubit şi dispariţia lui a lăsat un gol imens în familia noastră, de la spital.

ADVERTISEMENT

Andy a fost foarte muncitor, îi păsa de pacienţi şi avea un simţ al umorului foarte dezvoltat”, a spus David Bevan, managerul spitalului Wrexham Maeler Hospital.

Familia şi colegii îl consideră “erou” şi au lansat o campanie de strângere a fondurilor pentru funeralii. Unul dintre prieteni a scris: “El a fost un suflet foarte amabil. I-a pus pe toţi înaintea sa. El s-a oferit voluntar să iasă din pensionare pentru a ajuta în timpul crizei COVID-19. Din păcate a contractat virusul şi şi-a pierdut viaţa”.

ADVERTISEMENT

40 de cadre medicale şi-au pierdut viaţa în Marea Britanie

Imran Devji, directorul general al spitalului a adăugat: “În numele personalului din spital aş dori să îmi exprim condoleanţele familiei lui Andy. Gândurile noastre sunt cu ei în acest moment dificil. 

Andy a fost un membru apreciat al echipei şi a fost foarte popular printre colegii săi. Suntem profund întristați de dispariţia unui membru al personalului foarte iubit. El nu va fi uitat de noi toți. ”

ADVERTISEMENT

În Marea Britanie, peste 40 de cadre medicale şi-au pierdut viaţa după ce au fost răpuse de noul coronavirus. Mai mulţi medici care au revenit în prima linie din pensie au contractat virusul şi s-au stins.

ADVERTISEMENT