Carousel hot news

Planurile lui Becali pot fi date peste cap! “Alibec riscă fractura”

Denis Alibec este în continuare chinuit de problemele cauzate din cauza pubalgiei, iar fostul medic al echipei naţionale a avertizat că acesta riscă o complicaţie şi mai mare. Pompiliu Popescu a...
Autor: Daniel Vlad | 19.10.2017 | 18:25
Planurile lui Becali pot fi date peste cap!

Denis Alibec este în continuare chinuit de problemele cauzate din cauza pubalgiei, iar fostul medic al echipei naţionale a avertizat că acesta riscă o complicaţie şi mai mare. Pompiliu Popescu a precizat că cei care se ocupă de căpitanul Stelei trebuie să afle cauza clară a acestor dureri şi că jucătorul riscă să aibă soarta lui Constantin Budescu, care s-a operat. Reputatul medic crede că situaţia actuală a internaţionalului celor de la FCSB nu est una tocmai plăcută.

”Îl cunosc foarte bine pe Denis Alibec, îl ştiu de când era mic. Trece printr-o perioadă foarte grea din cauza acestei pubalgii, cum îi spuneţi dumneavoastră. Patologia, cum se denumeşte de altfel, poate avea complicaţii. Nu este de glumit cu aşa ceva şi consideră că acest jucător trebuie monitorizat cu mare atenţie, deoarece lucrurile nu sunt chiar atît de uşoare cum probabil să gândesc unii. Problema este în felul următor: trebuie să-i depisteze cauza. Dacă aceasta va fi depistată, atunci lucrurile devin simple. Tratăm cauza şi dispare efectul. Complicaţia cea mai de temut a acestei pubalgii este fractura ocultă de ram pubian, cum a avut şi Budescu. Este o complicaţie grea şi se ajunge la ea dacă nu se tratează cauzal din timp”, şi-a început discursul acesta.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

“Lui Denis Alibec îi trebuie depistată cauza!”

 În continuare, medicul Pompiliu Popescu a vorbit despre modul în care el vede rezolvarea acestei probleme şi spuen că se poate ajunge chiar şi la operaţie.. ”Dacă nu-i găseşti cauza, atunci nu ai cum să o tratezi şi nu ai cum să îl aduce pe jucător pe drumul cel bun. Dacă o tratezi cu antiimflamatoare si cu simtomatice nu reuşeşti niciodată să o tratezi. Aici, un rol important o are şi pregătirea.

Este factor cheie în declanşarea acestei patologii. De asemenea, terenul este foarte important, iar operaţia este soluţia ultimă şi probabil acolo se va ajunge. Operaţia priveşte numai inserţia. Dacă este patologie intrisecă de os pubian, atunci nu e valabilă operaţia, trebuie tratat osul pubian. Dar, trebuie să investigheze coloana lombară”, a încheiat acesta.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!