Sport

Un membru al Comisiei Tehnice de la Dinamo, aproape resemnat: „E vai de măiculița noastră! Nu poți fără bani” Exclusiv

Ion Marin, fostul jucător și antrenor al lui Dinamo, a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK ultimele detalii despre activitatea Comisiei Tehnice din Ștefan cel Mare și se teme de ce e mai rău.
19.06.2022 | 23:14
Un membru al Comisiei Tehnice de la Dinamo aproape resemnat E vai de maiculita noastra Nu poti fara bani Exclusiv
Dinamo încearcă să își reconstruiască lotul pentru Casa Pariurilor Liga 2. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Dinamo strânge rândurile pentru noul sezon din Casa Pariurilor Liga 2, iar FANATIK a aflat în exclusivitate că un alt jucător a acceptat să își prelungească acordul cu Dinamo. Este vorba despre veteranul Răzvan Patriche.

Ion Marin, îngrijorat de situația de la Dinamo: „E vai de măiculița noastră!”

Ion Marin a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre situația disperată de la Dinamo și e de părere că va fi foarte greu ca echipa să promoveze în acest sezon: „La Dinamo e vai de măiculița noastră! Domnul Zăvăleanu văd că se agită foarte mult și încearcă să strângă în jurul lui oameni cu bani mulți și care să fie dispuși să îi ofere și lui Dinamo ceva”.

ADVERTISEMENT

Ion Marin face parte din Comisia Tehnică constituită din fostele glorii și a explicat că obiectivul echipei este promovarea în Casa Pariurilor Liga 1: „Va fi dificil pentru că am înțeles că se încearcă construirea unui lot care în acest sezon să îți permită să promovezi. Eu sunt puțin sceptic în privința asta, pentru că poți să faci un lot valoros numai dacă ai bani!”.

Noul antrenor al României U16 a declarat că nu poate accepta o funcție în cadrul clubului dar va ajuta cu tot ceea ce îi stă în putință: „Dacă nu va fi un lot foarte bun nu o să poată promova în acest. Am participat deja la niște discuții în cadrul acestei Comisii Tehnice și voi oferi ajutorul meu necondiționat, numai că eu mă aflu sub contract cu Federația Română de Fotbal. Să sperăm că vom reuși în primul rând să facem rost de bani. Fără bani vorbim vorbe! Complet degeaba! Dacă nu ai bani, nu o să ai nici jucători! Altfel, nu știu ce o să se întâmple”.

ADVERTISEMENT

Ion Marin: „Domnii Șerdan și Zăvăleanu încearcă să aducă la Dinamo niște oameni dispuși să ajute”

Ion Marin a declarat că Dorin Șerdean și Răzvan Zăvăleanu și-au dat mâna pentru a găsi un investitor la Dinamo: „Eu cred că Dorin Șerdean trebuie să colaboreze foarte bine cu Răzvan Zăvăleanu și să găsească cea mai bună soluție pentru funcția de președinte și apoi constituirea unui grup tehnic bun, care să îți poată da speranțe pentru sezonul viitor.

Ar trebui să fie foarte deschis și trebuie să vină cu ceva pentru că e acționarul majoritar. E foarte dificil de anticipat. Eu știu că deja încearcă, împreună cu domnul Zăvăleanu, să aducă la Dinamo niște oameni dispuși să ajute în situația asta”.

ADVERTISEMENT

Ion Marin, mesaj pentru jucătorii lui Dinamo: „Toate contractele trebuie renegociate”

Ion Marin e de părere că jucătorii lui Dinamo trebuie să accepte diminuări de salarii și speră echipa va rămâne în București: „Toate contractele trebuie renegociate fiind în Liga 2. Eu cred că de departe cea mai bună soluție pentru Dinamo e să joace pe stadionul Colentina. Decât să se ducă la Giurgiu, la Voluntari, la Buzău sau nu știu unde!

E o soluție excelentă și pentru suporteri, pentru că e un cartier de dinamoviști și suntem cu toții aproape. Chiar dacă are doar 4.000 de locuri, dacă joci cu stadionul plin la fiecare meci mai faci și niște.

ADVERTISEMENT

Cei din DDB sunt băieți deștepți și au idei să aducă bani la echipă, dar nu sunt suficienți pentru a crea condițiile prielnice pentru a reveni în Liga 1 încă din primul an. Ei fac ceea ce pot și au făcut tot ce au putut până acum. Gică Mihali este o soluție pentru banca lui Dinamo și mai sunt și alți dinamoviști”, a declarat Ion Marin, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT