Sport

Un membru al staff-ului naţionalei României, dezvăluiri despre accidentarea Cristinei Neagu: “Mă simt puţin vinovat”

15.12.2018 | 17:38
Un membru al staffului nationalei Romaniei dezvaluiri despre accidentarea Cristinei Neagu Ma simt putin vinovat

Un membru al staff-ului echipei naţionale de handbal feminin a României a făcut câteva dezvăluiri despre accidentarea suferită de Cristina Neagu. Radu Cheregi, analist al performanţei pentru selecţionata antrenată de Ambros Martin, a vorbit pentru site-ul oficial al Campionatului European de handbal feminin din Franţa şi a susţinut că se simte puţin vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat.

“Am văzut cu toţii ce s-a întâmplat cu Cristina Neagu. Era important pentru ea, în primul rând, pentru echipă şi pentru fani ca ea să joace în meciurile de la Paris. Din păcate s-a accidentat. Mă simt puţin vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat, nu am reuşit să o fac să înţeleagă cum poate să-şi îmbunătăţească şansele să nu fie accidentată”, a declarat Radu Cheregi pentru site-ul oficial al Campionatului European de handbal feminin din Franţa.

Cât va sta pe tuşă Cristina Neagu după accidentarea suferită la naţionala României

Cristina Neagu s-a accidentat în ultimele minute al meciului jucat de echipa naţională a României cu Ungaria, în ultima partidă din grupele principale ale Campionatului European de handbal feminin. Vedeta lui CSM Bucureşti a suferit o ruptură de ligamente la genunchiul drept şi nu va mai putea juca până la finalul sezonului 2018-19. Campioana României mai primise o veste proastă şi înaintea startului turneului final din Franţa, după ce Amanda Kurtovic a suferit o accidentare similară în ultimul meci de pregătire al echipei naţionale de handbal feminin a Norvegiei.

Un membru al staff-ului naţionalei României, dezvăluiri despre accidentarea Cristinei Neagu. Ce a spus Radu Cheregi
Un membru al staff-ului naţionalei României, dezvăluiri despre accidentarea Cristinei Neagu. Ce a spus Radu Cheregi

Handbalista de 30 de ani nu este la prima accidentare gravă din carieră. Cristina Neagu a fost obligată să stea pe tuşă 25 de luni din cauza problemelor medicale suferite în perioada 2011-2013. Prima oară, vedeta naţionalei României s-a operat la umărul drept şi nu a jucat timp de un an şi şapte luni. La scurt timp după ce a revenit pe teren, Cristina Neagu a suferit o ruptură de ligamente încrucișate la genunchiul piciorului stâng şi a fost obligată să stea pe tuşă şase luni.