News

Un membru AUR a făcut lista trădătorilor de patrie. Cine sunt cei care ar trebui executați

22.04.2021 | 07:45
Un membru AUR a facut lista tradatorilor de patrie Cine sunt cei care ar trebui executati
ADVERTISEMENT

Profesorul universitar Ciprian Mihali, fost ambasador al României în Senegal, trage un semnal de alarmă asupra unui mesaj care incită la ură și violență postat de o rețea de socializare de un membru al partidului AUR. Cezar Victor Năstase a întocmit o listă cu persoane care, în opinia sa, ar trebui executate pentru trădare de patrie. 

Un membru AUR a făcut lista trădătorilor de patrie. Cine sunt cei care ar trebui executați

Profesorul Mihali a descoperit că el însuși se află pe această listă neagră. Alături de alte 34 de nume precum Cristian Pârvulescu, Mădălin Hodor, Rodica Culcer sau Alfred Bulai.

ADVERTISEMENT

„Atunci când orice nebun ajunge să se exprime public, întocmind, în delirul lui naționalist, liste de ‘trădători’, rezultatul nu poate fi altul decât liste de oameni care trebuie eliminați.

Iată de ce, din nou și din nou, mi se pare că trebuie să învățăm ce înseamnă ‘naționalismul’, ‘trădarea’, ‘corupția’ și de ce spectrul ‘pedepsei capitale’ este, de fapt, un îndemn perpetuu la ură și la violență”, avertizează Ciprian Mihali pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Nu este prima oară când astfel de mesaje extremiste, care îndeamnă la violențe extreme au ajuns în atenția publică. Aktual24 a publicat săptămâna trecută mai multe astfel de îndemnuri care ar fi circulat pe grupul de Telegram al lui George Simion fără a fi moderate.

„A sosit vremea să găsim soluții tehnice pentru a-i ucide în masă pe politicienii escroci de la USRPLUS, partidul borfașilor și al poponarilor, și pe cei de la PNL dar și pe Arafat. Haideți să ne unim cât mai mulți oameni și să-i eliminăm la propriu. (…) Haideți să găsim mijloacele de eliminare fizică a acestor nenorociți”, a scris un membru AUR.

ADVERTISEMENT

„Nu mai sunt soluții, decât să ieșim în stradă mulți și înarmați. Fiecare cu ce are, pari, răngi, bâte de baseball. Dacă jandarmii se iau de noi îi batem”, este mesajul unui alt simpatizant AUR.

Tags: