News

Un membru CNA, invitat la iUmor. Radu Herjeu a ironizat emisiunea Antenei 1. Video

09.05.2020 | 23:57
Un membru CNA invitat la iUmor Radu Herjeu a ironizat emisiunea Antenei 1 Video
ADVERTISEMENT

Radu Herjeu, unul dintre membrii Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), s-a numărat printre invitații speciali ai emisiunii „iUmor” de la Antena 1 care s-a difuzat în această seară, sâmbătă, 9 mai. Bărbatul le-a reamintit juraților care au fost momentele pentru care și-au luat amendă și chiar a mărturisit că a jucat într-un videoclip de-al lui Cheloo.

Radu Herjeu, membru CNA, pe scena de la iUmor

„S-a ajuns departe, fraților!”, a exclamat Mihai Bendeac în timp ce-și făcea cruce, moment în care Radu Herjeu, membru CNA, urca pe scena de la „iUmor”. „Să știți că 150 de lei am la mine, aceștia sunt toți banii”, a completat actorul.

ADVERTISEMENT

Herjeu este cel care a propus cele mai multe amenzi pentru emisiunea de la Antena 1, dar numai o parte dintre acestea au fost aprobate. Așa s-a ajuns ca show-ul „iUmor” să plătească până la ora actuală amenzi care se ridică la valoarea de 95.000 de lei.

„Să mă prezint… sunt Radu Herjeu, sunt la CNA și am umor, prin urmare nu știu de ce mă aflu aici, dar pentru orice eventualitate mi-am adus și racheta cu mine”, și-a început acesta roastul de pe scena „iUmor”.

ADVERTISEMENT

Ce spune membrul CNA despre emisiunea umor de la Antena 1

„Mărturisesc din start că nu știu să fac mișto. Deci nu știu, nu mă pricep, nici măcar când am subiecte atât de ofertante precum cele din fața mea.

Nu pot să fac din rahat bici și el să plesnească, ca cum încearcă Mihai să facă în toate relațiile lui după care vine la televizor să vadă care este rezultatul”, a mai spus Radu Herjeu.

ADVERTISEMENT

În continuare bărbatul a adus în discuție mai multe numere ale concurenților care au urcat pe scenă: măicuța cosmică, Scufița Verde sau concurentul care a picat gol tabloul pe care Mihai Bendeac îl are în sufragerie.

„Vă spun eu ca să nu aflați din altă parte. Am fost invitat la iUmor, la emisiunea dedicată roast-urilor (adică un fel de luarea peste picior a membrilor juriului).

ADVERTISEMENT

Și, după multele amenzi propuse de mine și votate de CNA pentru acest program (peste 95.000 de lei), mi-am spus că dacă vrei să înfrunți ”balaurul”, trebuie s-o faci și față în față, în bârlogul lui, nu doar comod la un birou, cu un monitor în față.

Și, dacă tot m-am dat eu un elevat care strâmbă din nas la ce scot din ei unii dintre concurenți, să am curajul să ies public și să arăt cam cum înțeleg eu umorul. Sigur, au mai fost și multă ironie și un dram de sarcasm.

Așa că am acceptat provocarea, mi-am scris textul și am ieșit pe scenă. Ce-a ieșit, vedeți voi în seara asta, pe la 9 făr-un sfert PS. Cine-și imaginează că asta înseamnă că m-am înmuiat… nu mă cunoaște ?”, a scris Herjeu pe pagina sa de Facebook înainte de începerea emisiunii de umor. 

S-a uitat sau nu Radu Herjeu la momentul său de la iUmor

Radu Herjeu a mărturisit câteva ore mai târziu pe pagina sa de socializare că până acum nu s-a uitat la emisiunile pe care le-a realizat. De data aceasta bărbatul a urmărit evoluția sa de pe scena „iUmor” menționând că a greșit denumirea emisiunii în care l-a avut invitat pe Cheloo.

„Evident, am avut mult mai multe emoții acum, uitându-mă la mine (apropo, eu nu m-am uitat niciodată la emisiunile pe care le făceam), decât am avut acolo, complet ieșit în afara zonei mele de confort, făcând un fel de stand up comedy în fața unui public viu (adică reactiv  ) și a unui potențial milion și ceva de telespectatori ai emisiunii iUmor 

Și mi-am dat seama ce avantaj am avut că mi-am scris singur textul, c-am putut fi ceva mai dezinvolt decât dacă l-aș fi citit de pe foi. Și astfel, s-au mai convins câțiva că nu sunt bățos și scorțos  

Chiar și-așa am făcut o greșeală, numele emisiunii pe care am realizat-o acum 20 de ani în același spațiu se chema Strict Autentic. Un psiholog mi-ar fi spus că am avut un lapsus Freudian.  Doamne ferește! 

Acum mai rămâne să rezist tentației de a citi comentariile la filmulețul pus pe youtube și la articolele despre moment. ???”, a mai scris membrul CNA pe pagina sa de socializare, după emisiune. 

ADVERTISEMENT