News

Un membru PSD bagă zânzanie la PNL: ”Orban și Tătaru vor să-l îngenuncheze pe Flutur”. Video

25.05.2020 | 21:53
Un membru PSD baga zanzanie la PNL Orban si Tataru vor sal ingenuncheze pe Flutur Video
ADVERTISEMENT

Un membru PSD bagă zânzanie la PNL și spune că premierul Ludovic Orban și ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, vor să scape de Gheorghe Flutur, președinte al Consiliului Județean Suceava.

Un membru PSD bagă zânzanie la PNL

Conform News Bucovina, Dan Cușnir, membru PSD și consilier județean la Suceava, a început să bage zânzanie la PNL și spune că tot scandalul în care a fost implicat județul în criza de coronavirus se datorează unor jocuri politice.

ADVERTISEMENT

”Vedem că apare un război ciudat în interiorul PNL între fosta aripă PDL şi fosta aripă PNL. Deci Gheorghe Flutur, provenit din PDL, devenit liderul informal al Moldovei, trebuia pus la pământ de aripa PNL din actualul Partid Naţional Liberal”, a declarat Cușnir.

Consilierul județean din partea PSD consideră că premierul Ludovic Orban își dorește îndepărtarea lui Gheorghe Flutur, care nu i-a dat sprijinul total atunci când a ajuns vicepreşedintele partidului.

ADVERTISEMENT

”Gheorghe Flutur e îngenuncheat cu armele lui, cu Spitalul Judeţean Suceava şi cu turismul”

Dan Cușnir mai spune că Nelu Tătaru, care este tot din PNL şi e şeful organizaţiei Vaslui, îşi doreşte preluarea controlului partidului în Moldova: ”De fapt, este o luptă pentru putere”.

”Gheorghe Flutur este un lider informal al PNL pentru Moldova. Chiar dacă el crede că a băut din pocalul cu nectar al zeilor, a îmbătrânit din punct de vedere politic, inclusiv la dumnealui în partid”, a mai afirmat membrul PSD.

ADVERTISEMENT

”Ce face fosta aripă PNL din actualul PNL? Îl îngenunchează pe Gheorghe Flutur cu armele lui, cu Spitalul Judeţean Suceava şi cu turismul. Lupta internă din PNL a îngenuncheat Suceava doar pentru nişte sfere de influenţă”, a continuat Cușnir.

Prezent în emisiune, consilierul județean sucevean Tudor Plăcintă (PNL) a respins afirmaţiile făcute de omologul său de la PSD, afirmând că au fost atacuri josnice din partea unor adversari politici.

ADVERTISEMENT

Ultimul raport al autorităților arată că 3.453 de oameni s-au îmbolnăvit de coronavirus în Suceava, oraşul din Moldova fiind pe primul loc în România la numărul cazurilor de COVID-19, urmat de Bucureşti, cu 1.815 cazuri.

ADVERTISEMENT