News

Un membru USR a murit la Suceava, fiind suspect de coronavirus. „I-au spus că e o simplă răceală”

04.04.2020 | 16:36
Un membru USR a murit la Suceava fiind suspect de coronavirus Iau spus ca e o simpla raceala
Un membru USR Suceava a murit . Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Deputatul USR Iulian Bulai a făcut un anunț trist pe pagina sa de Facebook. Bulai a anunțat că un coleg din colegiul USR Bunești – Suceava a murit din cauza coronavirus, cu toate că medicii i-au spus că are o simplă răceală.

Un membru USR a murit la Suceava

Bărbatul a îndurat acastă, timp de 7 zile, o febră de 40 de grade, înainte de a se stinge. Momentan nu se știe dacă politicianul a fost infectat cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

„Irimia Sava este colegul meu din USR Bunești – Suceava. A stat acasă cu febră 40, timp de 7 zile. Cât timp a durat conducerea interimară a Spitalului Suceava. A cerut constant să fie consultat de medic și dus la spital. Se topea pe zi ce trece. I-au spus să se trateze acasă, că e o simplă răceală. Că o să îi treacă.

Acum două zile, noua conducere militară a Spitalului Județean Suceava a trimis o ambulanță în 15 minute de la solicitarea telefonică.

ADVERTISEMENT

Irimia este acum în stare critică și inconștient, la terapie intensivă. Prea târziu, se pare.

Domnule ministru Tătaru, trimiteți manageri medici militari la toate spitalele din țară care vor trata pacienții de Covid-19. Este nevoie de un management profesionist și ferm la toate aceste spitale, din toată țara.

PS: Intre timp colegul meu a murit. Dumnezeu sa-l odihneasca! Nu a fost primit inca rezultatul testului covid-19”, a explicat Bulai.

ADVERTISEMENT
Mesajul lui Bulai, deputat USR
Mesajul lui Bulai, deputat USR

România se îndreaptă cu pași repezi spre scenariul în care în țara noastră vor fi înregistrați 10.000 de oameni infectați cu coronavirus. Conform datelor oficiale, momentan există 3.613 cazuri și 140 de decese.

Vârful epidemiei se va înregistra undeva spre finalul lunii aprilie, conform specialiștilor. Secretarul de stat Raed Arafat a lăsat să se înțeleagă că măsurile de distanțare socială impuse prin Ordonanță Militară vor fi menținute cel puțin încă o lună.

ADVERTISEMENT