Hotnews

Ultima oră: Un miliardar al României şi-a pus ştreangul de gît!

     Gest şocant din partea unui miliardar cunoscut din Iaşi. Mihai Petrişor, cunoscut pentru afaceri imobiliare, a încercat să se spânzure, dar ca prin minune a scăpat cu viaţă după ce...
21.02.2016 | 08:07
ADVERTISEMENT

     Gest şocant din partea unui miliardar cunoscut din Iaşi. Mihai Petrişor, cunoscut pentru afaceri imobiliare, a încercat să se spânzure, dar ca prin minune a scăpat cu viaţă după ce s-a rupt creanga. El a apucat să trimită înainte şi poze familiei lui cu de la locul unde urma să se petreacă tragedia. Oamenii au alertat imediat poliţia, iar bărbatul a scăpat cu viaţă. Afaceristul avea interdicţie să îşi vadă copiii.

VEZI IMAGINI IN GALERIE FOTO CU TÎNĂRUL MILIARDAR!

Mihai Petrişor, un cunoscut miliardar din Iaşi, speculant imobiliar cu afaceri şi tranzacţii de ordinul milioanelor de euro, a vrut să-şi pună capăt zilelor, joi seara, în pădurea de la Bârnova. Din fericire, creanga de care şi-a agăţat frânghia s-a rupt la timp.

ADVERTISEMENT

Potrivit ziaruldeiasi.ro, bărbatul apucase să trimită fotografii şi mesaje apropiaţilor prin care îi anunţa unde vrea să se sinucidă, iar aceştia au sunat de urgenţă la Poliţie. Alertaţi, oamenii legii l-au căutat în zonă şi, într-un final, l-au găsit la marginea pădurii, văitându-se.

Bărbatul se plângea că nu mai poate de şale, lovindu-se de la căzătură.

Sursă: www.romaniatv.net

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri