News

Un miltar a agresat o fetiţă pe o plajă din Constanţa. Bărbatul a fost reţinut

03.09.2020 | 22:57
Un miltar a agresat o fetita pe o plaja din Constanta Barbatul a fost retinut
Trei persoane au fost reținute după perchezițiile de ieri, de la clanul lui Sile Pietroi. Zece persoane sunt propuse pentru arestare preventivă
ADVERTISEMENT

Caz șocant pe o plajă din Constanța, unde un bărbat a pipăit o fată în vârstă de 7 ani, fapt care a atras atenția polițiștilor.

Oamenii legii au aflat că individul este militar, ceea ce face cazul și mai șocant, în condițiile în care bărbatul avea o carieră și era respectat la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Polițiștii din cadrul Secției 1 au fost sesizați că un bărbat în vârstă de 38 de ani ar fi atins o copilă de 7 ani, pe o plajă din Constanța.

Un militar din Constanța a fost reținut după ce a pipăit o fetiță pe o plajă din Constanța

Pe data de 1 septembrie, în jurul orei 16.00, poliţişti din cadrul Secţiei 1 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe o plajă din municipiul Constanţa, un bărbat de 38 de ani, ar fi săvârşit acte de exhibiţionism în public şi ar fi atins o minoră în mai multe zone ale corpului. Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul aspectul săvârşirii infracţiunilor de agresiune sexuală şi ultraj contra bunelor moravuri”, a transmis IPJ Constanţa.

ADVERTISEMENT

Potrivit replicaonline.ro, bărbatul s-ar fi oferit să o ajute pe fată să înoate, însă avea intenții bolnave. Când au văzut cu ce se confruntă, polițiștii au decis să-l rețină pe bărbat pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța.

Angajatorul bărbatului, Armata Română, a reacționat în urma incidentului și a anunțat că bărbatul a demisionat.

ADVERTISEMENT

U.M. 01375 Constanţa a fost înştiinţată de Secţia 1 din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa cu privire la încălcarea legii de către Cap. Marcovici Petrică-Remus. Militarul şi-a depus demisia, iar în data de 02.09.2020 a fost trecut în rezervă.

Militarul a fost angajat în sistem în data de 05.05.2008, cu gradul de soldat, iar în anul 2010 a fost avansat la gradul de caporal.

ADVERTISEMENT

Nu a participat la misiuni în teatrele de operaţii.

Militarul a fost evaluat psihologic în fiecare an, cu rezultate APT RSM (riscuri specifice serviciului militar) şi adaptat la condiţiile vieţii militare. Ultima evaluare psihologică a fost în anul 2019. Nu a prezentat comportamente dezadaptative în mediul militar”, au precizat reprezentanţii Brigăzii 9 Mecanizate, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT