News

Un minor din Câmpina a dispărut fără urmă! Poliția cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea lui

12.06.2020 | 22:37
Un minor din Campina a disparut fara urma Politia cere ajutorul cetatenilor pentru gasirea lui
ADVERTISEMENT

În cursul zilei de joi, 11 iunie, minorul Rusenescu Adrian, în vârstă de 14 ani, a plecat în mod voluntar de la adresa de domiciliu din Câmpina, județul Prahova, însă până în prezent nu a mai revenit, motiv pentru care părinții au decis să alerteze autoritățile. Într-o informare transmisă de Poliția Română se precizează că tânărul avea asupra sa actul de identitate.

Un minor din Câmpina a dispărut fără urmă. Cei care l-au văzut sunt rugați să contacteze autoritățile

În ceea ce privește îmbrăcămintea, acesta purta pantofi sport marca NIKE de culoare albastru cu bej, jogging albastră cu inscripția „CITY STREET NEW CITTY” pe glugă și posibil pantalon scurt de culoare albastră. De asemenea, în momentul în care a părăsit domiciliul avea un rucsac de culoare neagră marca NIKE.

ADVERTISEMENT

Semnalmente: înălțime 1,60m, greutate 50 kg, ten deschis, față ovală, ochi albaștri, păr șaten, culoare piele: albă, corpolență: atletic, culoare păr: șaten, natură păr: drept, contur față: oval și culoare ochi: albaștri.

Dacă l-ați văzut sau puteți oferi detalii cu privire la minorul în cauză, sunteți rugați să anunțați autoritățile. Puteți face acest lucru luând legătura cu Serviciul Dispecerat din cadrul Poliției, prin apel la numărul unic de urgență 112.

ADVERTISEMENT

Nu se știe nimic nici despre tânăra din Dâmbovița. Mama se teme că a fost sechestrată

În aceeași situație se află și o adolescentă de 17 ani, cu dizabilități, din Hăbeni, Dâmbovița, pe care polițiștii nu au reușit să o găsească nici până astăzi, deși au trecut mai bine de 10 zile din momentul dispariției.

Mama povestește cu lacrimi în ochi că a văzut-o în timp ce se urca într-o mașină cu doi bărbați, iar de atunci parcă „a intrat în pământ”. Indivizii au fost identificați de anchetatori, iar bănuiala femeii, care susține că fiica sa a fost sechestrată, pare să prindă contur.

ADVERTISEMENT

Asta pentru că unul dintre suspecți a recunoscut că a adăpostit-o o noapte în locuința lui. Spune, însă, că a doua zi ar fi lăsat-o pe stradă și nu știe încotro s-a îndreptat. Există posibilitatea ca tânăra să fie ținută cu forța într-un loc ascuns, iar mai grav e faptul că nu și-a mai luat medicamentele, riscând astfel ca starea de sănătate să i se înrăutățească.

Adolescenta dispărută are 160 centimetri înălțime, aproximativ 55 de kilograme, păr blond, tuns până la nivelul umerilor și ochiul stâng artificial. Este dată în urmărire națională, iar dacă o vedeți sau puteți ajuta la găsirea ei, sunați la numărul de urgență 112 sau adresați-vă celei mai apropiate secții de poliție.

ADVERTISEMENT