Life

Un model din Brazilia a murit de COVID-19 la doar 18 ani. Tânăra era vaccinată

Valentina Boscardin, un model din Brazilia, a murit la doar 18 ani, după ce a fost diagnosticată cu COVID-19. Tânăra era vaccinată cu ambele doze Pfizer.
14.01.2022 | 18:46
Un model din Brazilia a murit de COVID19 la doar 18 ani Tanara era vaccinata
Valentina Boscardin, un model din Brazilia, a murit de COVID-19, la doar 18 ani. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Valentina Boscardin, un model din Brazilia, a murit la vârsta de 18 ani din cauza infectării cu COVID-19. Tânăra era vaccinată cu schema completă, însă a suferit o formă gravă a bolii.

Din cauza infectării cu virusul SARS – CoV – 2, Valentina a avut foarte multe complicații, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

ADVERTISEMENT

Tânăra era internată într-un spital din Sao Paolo, Brazilia. Rudele și prietenii modelului nu-și pot reveni după această pierdere.

Valentina Boscardin, un model din Brazilia, a murit de COVID-19, la doar 18 ani

Valentina Boscardin era vaccinată cu ambele doze Pfizer, însă a dezvoltat o formă severă a bolii și a pierdut lupta cu COVID-19. Aceasta nu avea alte probleme de sănătate, potrivit informațiilor din presa internațională.

ADVERTISEMENT

Mama ei, Marcia Boscardin, care este prezentatoare de televiziune în Brazilia, a anunțat tragica veste pe rețelele de socializare. Aceasta a spus că o va iubi întotdeauna pe fiica ei și că se desparte de ea cu o mare durere în suflet.

“Cu mare durere trebuie să mă despart de iubirea vieții mele. La revedere și Dumnezeu să te primească cu brațele deschise. Fiica mea, te voi iubi mereu. Un înger s-a suit la cer.”, a scris mama Valentinei în mediul online, potrivit publicației CNN Portugalia.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Marcia Boscardin (@marciaboscardin)

Modelul din Brazilia s-a infectat cu coronavirus în perioada Crăciunului și a făcut o formă severă a bolii, iar complicațiile avute i-au cauzat, în cele din urmă, decesul.

Inițial, Valentina Boscardin a făcut pneumonie severă, după care a avut tromboză. S-a stins din viață în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT

Tânăra era pregătită să înceapă o carieră internațională în lumea modellingului, iar vestea morții ei a întristat pe toată lumea, mai ales pentru că avea o vârstă fragedă. Valentina își dorea să-i calce pe urme mamei sale, care a avut o carieră de fotomodel înainte să fie prezentatoare TV.

“Valentina era pregătită să înceapă o carieră internațională, ce veste tristă. Odihnește-te în pace, Valentina.”, a declarat un prieten de familie.

Tânăra făcea parte din agenția braziliană de modele Ford Model Brasil Sao Paulo. Ultima ei postare datează din 20 decembrie 2021, atunci când a postat fotografii în costum de baie, pe o plajă din Rio de Janeiro.

ADVERTISEMENT
Tags: