News

Un model Lamborghini, folosit ca ”berbec” în scandalul dintre două clanuri din Lugoj. Rivalitate reaprinsă

Polițiștii și jandarmii din municipiul Lugoj au intervenit joi pentru aplanarea unui conflict izbucnit între două clanuri rivale, care s-au mai războit și în anii trecuți.
18.08.2022 | 15:02
Un model Lamborghini folosit ca berbec in scandalul dintre doua clanuri din Lugoj Rivalitate reaprinsa
Răzbunare cu Lamorghini. A intrat în poarta rivalilor cu celebra mașina sport. Foto: publicdomainpictures.net
ADVERTISEMENT

Potrivit lugojinfo.ro, scandalul a izbucnit joi dimineața, pe strada Mărășești, care în prezent este păzită de poliție și jandarmi până la calmarea spiritelor.

Lamborghini folosit pentru a distruge poarta rivalilor

La un moment dat, un individ a decis să le trimită un mesaj rivalilor și le-a distrus poarta imobilului în care se aflau. A făcut-o într-un mod la care nu s-ar fi gândit nimeni.

ADVERTISEMENT

Șoferul a intrat în poarta din lemn apăsând pedala de accelerație a unui model sport Lamborghini. Imediat după aceea, el a părăsit zona. În acest context, oamenii legii au dus la audieri 12 persoane din ambele clanuri, dar teribilistul cu Lamborghini nu a fost găsit.

Jurnaliștii sursei citate au mai notat că se ia în calcul reținerea anumitor scandalagii acuzați de distrugere, amenințări și tulburarea liniștii și ordinii publice.

ADVERTISEMENT

În această dimineaţă, 18 august 2022, poliţiştii din Lugoj au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Mărăşeşti, din municipiul Lugoj, a avut loc o altercaţie între membrii a două familii, ulterior, o persoană a intrat frontal cu un autovehicul în poarta de acces a unui imobil.

De asemenea, la scurt timp, mai multe persoane ar fi aruncat cu pietre către un alt autovehicul, care se deplasa pe stradă şi aparţine uneia dintre familii”, au transmis reprezentanții IPJ Timiş.

ADVERTISEMENT

Rivalitatea s-a reaprins

În 2015, judecătorii de la Curtea de Apel Timișoara au anunțat decizia în dosarul despre romii din Lugoj care au participat la un scandal 2013, pe strada Mărășești. La acea vreme au fost folosite săbii și au fost trase câteva focuri de armă.

Magistrații au respins apelurile formulate de către inculpați, astfel că Bot Iulian senior, zis Costă, și Bot Iulian junior, zis Viscol, au fost condamnați definitiv la opt luni de închisoare cu suspendare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Curtea de Apel decidea atunci și ridicarea pazei și protecției unui martor de pe strada Mărășești. Locuința acestuia fusese păzită de echipajele de poliție și el a fost însoțit permanent la audieri.

ADVERTISEMENT