Sport

Un model Playboy se bate pentru un loc în Formula 1! Când va ajunge să se lupte pe pistă cu Hamilton! Galerie Foto!

02.12.2018 | 15:52
Un model Playboy se bate pentru un loc in Formula 1 Cand va ajunge sa se lupte pe pista cu Hamilton Galerie Foto

Doreen Seidel a fost Playmate în anul 2008  în Germania, iar acum a șocat pe toată lumea cu decizia sa de a se întrece pe pistă. Și nu oricum, ci la nivel înalt, în Formula 1 pentru femei. Pentru a prinde un loc între primele 20 de concurente care vor luat startul în competiție, focoasa blondă în vârstă de 33 de ani va trebui să susțină câteva teste de calificare. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Cei de la Formula 1 au lansat W Series, tocmai pentru a promova femeile pilot, care vor să ajungă în Formula 1 adevărată, acolo unde vor avea șansa să se bată cu cei mai buni piloți bărbați. Deocamdată până acum în Marele  Circ au reușit să participe în istoria competiției doar cinci femei, 3 dintre ele fiind italience. Ultima care a luat startul într-o cursă, dar nu a reușit o clasare în puncte a fost Giovanna Amati în 1992, pentru cei de la Brabham.

În 2008 Doreen Seidel a fost Playmate! Acum nemțoaica se bate în Formula 1 pentru femei

Doreen Seidel, modelul de la Playboy care are gânduri să ajungă mare în Formula 1 este cunoscută pentru presupusa relație pe care ar fi avut-o cu regretatul Hugh Hefner, fondatorul Playboy. Modelul născut la Chemnitz a participat prima oară la o cursă de mașini în 2011 și acum cu 7 ani de experiență la volan, în diferite competiții, vrea să ajungă la Formula 1.

Doreen Seidel a fost Playmate în 2008

Până să se bată cu Lewis Hamilton și Sebastian Vettel, Doreen Seidel trebuie să treacă de calificări și să ia starul în noua competiție pentru femei, care începe anul viitor. Din 2019 cele mai tari femei se întrec pe pistă în monoposturi de Formula 1, dar doar între ele, deocamdată. Competiția are și un premiu de jumătate de milion de dolari pentru cea care cucerește primul titlu de campioană mondială.

  • 55 de femei pilot s-au înscris în calificările pentru competiția feminină de Formula 1