News

Un “monstru” terorizează locuitorii din Florida. Imaginile au făcut înconjurul internetului. Ce spun experții. Video

27.11.2020 | 13:09
Un monstru terorizeaza locuitorii din Florida Imaginile au facut inconjurul internetului Ce spun expertii Video
ADVERTISEMENT

Un adevărat “monstru”terorizează populația din Florida în aceste zile. Imaginile cu un aligator de dimensiuni gigantice au făcut înconjurul internetului. Experții au însă explicații în ceea ce privește vietatea.

Locuitorii din statul Naples, situat în Golful Mexic al Floridei, au avut în ultimele zile serioase motive de îngrijorare.

ADVERTISEMENT

Acestea au fost provocate de imaginile cu un așa-zis aligator, dar care pare mai degrabă un monstru, aflate în plimbare pe un teren de golf.

Un “monstru” uimește locuitorii din Florida. Imaginile care au făcut înconjurul internetului

Imagini demne de filmele din seria Jurassic Park au fost surprinse recent în statul Florida din SUA. Un aligator de dimensiuni colosale a fost filmat pe un teren de gol din Naples.

ADVERTISEMENT

Statul Florida a fost lovit recent de ploi abundente și viituri provocate de uraganul ETA, astfel că majoritatea oamenilor au fost nevoiți să stea în case. În tot acest timp, în zonă și-a făcut de cap un crocodil uriaș.

Conform publicației Naples Daily News, acest veritabil ”pui de dinozaur” a fost reperat pe un teren de la Valencia Golf & Country Club, o zonă puțin frecventată în această perioadă din motive meteorologice.

ADVERTISEMENT

La scurt timp, meteorologul Matt Devitt a postat pe Twitter fotografii cu fiara uriașă, iar dimensiunile ei i-au făcut pe mulți internauți să afirme că acestea ar fi fake.

Ulterior, pe internet au părut și filmări cu acest monstru, iar publicul este convins că imaginile sunt reale.

ADVERTISEMENT

”Par mai degrabă imagini fake, dar se pare că există și un videoclip al acestuia!! Am văzut câteva imagini recent și nu mi se mai pare un fake. Acesta este un aligator impresionant!”, scrie, pe Twitter, un cetățean din SUA.

Ce spun experții de aceste imagini

În contradicție cu mulți internauți, oamenii de știință dau asigurări că deși la prima vedere crocodilul pare exagerat de mare, imaginile nu sunt false.

Brandon Fisher, expert în studiul aligatorilor spune că: ”În zilele noastre orice poate fi falsificat sau modificat într-un oarecare fel, dar sincer, pare destul de real acest aligator”.

Multora li s-au părut fake imaginile din cauza înălțimii ciudate a crocodilului. Fisher a explicat și acest lucru.

”Aligatorii adulți, în special cei care ajung până la 3-4 metri lungime. Așadar, când se vor ridica în picioare și vor face o deplasare, vor părea înalți”.

David Steen, liderul cercetărilor în domeniul reptilelor și amfibienilor de la un centru de specialitate din Florida a spus că dimensiunea reală a aligatorului poate fi greu de măsurat.

”Cred că unii oameni ar putea avea un simț distorsionat al dimensiunii atunci când se uită la fotografie. Și aligatorul poate părea mai mare decât este cu adevărat”, a spus Steen, conform YahooNews.

ADVERTISEMENT