News

Un mort și șase răniți într-un accident grav pe DN 28, în Iași. Trei copii, printre victime

O persoană a murit și alte șase au fost rănite într-un accident grav pe DN 28 din Iași. Trei copii sunt pe lista victimelor, în timp ce alți trei adulți au fost transportați la spital.
01.08.2022 | 22:47
Un mort si sase raniti intrun accident grav pe DN 28 in Iasi Trei copii printre victime
Accident grav în Iași, cu trei copii răniți. Foto: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Potrivit ISU Iași, persoanele rănite au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Accidentul a avut loc în Lețcani, pe DN 28, fiind implicate două mașini care au ieșit în decor.

Trei copii, răniți într-un accident din Iași

Accident auto în Leţcani, pe DN 28, unde o maşină s-a răsturnat. Din informaţiile preliminare sunt 5 victime la locul evenimentului rutier.

ADVERTISEMENT

Două mașini sunt ieşite în decor, iar o persoană este încarcerată, posibil inconştientă. Într-unul dintre autoturisme era șapte persoane: patru adulți și trei copii, iar în cealaltă doua persoane.

La locul evenimentului s-au deplasat din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Iaşi două autospeciale de intervenţie cu module de descarcerare, un echipaj pentru transport victime multiple şi trei echipaje de la SAJ. Suplimentar a fost trimis şi echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, a transmis ISU Iași, potrivit Ziarul de Iași.

ADVERTISEMENT

Într-una dintre mașini se aflau șapte persoane, printre care trei copii, iar în cealaltă mașină erau două persoane.

Cei trei micuți au fost transportați la Spitalul de Copii Sf. Maria Iași, în timp ce alți trei adulți au ajuns la spital cu fracturi de membre inferioare.

ADVERTISEMENT

Una dintre victime nu a mai putut fi salvată, cu toate că i s-au aplicat manevre de resuscitare. Polițiștii vor încerca să afle care a fost cauza producerii accidentului rutier.

La începutul lunii iunie, drumurile din Iași își luau un nou tribut, de data aceasta o fetiță de doar patru ani. Micuța din satul Sticlăria, județul Iași, a fost accidentată mortal de o șoferiță fără permis de conducere. Femeia se grăbea spre locul unde murise unchiul său și nu a văzut că sub roți i-a sărit un copil care se juca pe marginea drumului.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, femeia a scăpat de acuzele de omor din culpă, pentru că nu ar fi putut evita impactul, potrivit anchetatorilor. ”Nu există legătură de cauzalitate între faptul că nu deţinea permis şi moartea copilei”, au transmis procurorii.

ADVERTISEMENT