News

Un mort și trei răniți după un accident grav pe DN1. Coliziune între un camion și un autoturism

06.04.2021 | 19:20
Un mort si trei raniti dupa un accident grav pe DN1 Coliziune intre un camion si un autoturism
ADVERTISEMENT

Accident grav petrecut marți după-amiază în județul Cluj, pe DN1. Un mort și trei răniți au rezultat în urma unei coliziuni violente care a avut loc între un camion și un autoturism.

Impactul dintre cele două autovehicule s-a produs la ieșirea din localitatea Luna de Sus spre Gilău. Din cauza accidentului, traficul în zonă a fost paralizat pentru o perioadă și a fost deschis alternativ.

ADVERTISEMENT

Din datele oferite de IPJ Cluj, două dintre cele trei victime au fost transportate la spital în stare gravă.

Un mort și trei răniți într-un accident grav produs pe DN1, în Cluj

Potrivit presei locale, accidentul a avut loc pe DN1 E60, la ieșirea din localitatea Luna de Sus spre Gilău și a fost raportat în jurul orei 17:30.

ADVERTISEMENT

O basculantă a izbit în plin o mașină, zdrobind-o pur și simplu. În urma impactului, o persoană a murit, iar alte trei au fost rănite, dintre care două au rămas încarcerate.

Potrivit IPJ Cluj, cele două victime au fost transportate la spital în stare gravă. Circulația în zonă a fost parțial blocată, anunță Ziua de Cluj.

ADVERTISEMENT

Cum s-a produs tragicul eveniment rutier

Din datele făcute public de IPJ Cluj, conducătorul unui camion, un bărbat de 49 de ani, din comuna Poieni, a pătruns pe DN1 E60 de pe un drum alăturat, cu intenția de a vira stânga înspre Cluj-Napoca.

În mers, autovehiculul acestuia a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe DN1 E60, din direcția Cluj-Napoca spre Gilău.

ADVERTISEMENT

Conducătorul camionului implicat în accident a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, pe DN 1, la ieșirea din localitatea Luna de Sus către Gilău, județul Cluj, a avut loc o coliziune între un autoturism și un autocamion.

În urma impactului, trei persoane din autoturism au rămas încarcerate, fiind efectuate manevre pentru extragerea lor și acordarea de îngrijiri medicale. Traficul se desfășoară dirijat, deviat prin interiorul localității Luna de Sus”, se arată pe site-ul Poliției Române.

ADVERTISEMENT