News

Un mort și trei răniți, între care și un copil de cinci ani, în urma unui accident pe autostrada Deva-Timișoara

Un bărbat și-a pierdut viața iar alte trei persoane au fost rănite, între care și un copil de cinci ani, în urma unui accident produs pe autostrada A1 Deva-Timișoara
08.10.2022 | 17:31
Un mort si trei raniti intre care si un copil de cinci ani in urma unui accident pe autostrada DevaTimisoara
Accident grav produs pe A1 Deva-Timișoara. Sursa foto: ISU HUnedoara
ADVERTISEMENT

Un bărbat și-a pierdut viața iar alte trei persoane au fost rănite, după ce microbuzul în care se aflau s-a izbit de un parapet de pe marginea autostrăzii.

Un mort și trei răniți în urma accidentului

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara a transmis că accidentul s-a produs sâmbătă, pe autostrada A1 Deva-Timișoara, atunci când un microbuz, cu mai multe persoane la bord, a lovit un parapet de pe marginea drumului.

ADVERTISEMENT

Potrivit sursei citate, în urma impactului, un bărbat a suferit mai multe traumatisme incompatibile cu viaţa, iar alte trei persoane, între care și un copil de cinci ani, au fost rănite și transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva pentru îngrijiri medicale.

La fața locului au intervenit două echipaje ale serviciului de ambulanță din Hunedoara și unul SMURD, plus două autospeciale ale pompierilor militari din Ilia şi Dobra, una dintre mașini fiind dotată cu modul de descarcerare.

ADVERTISEMENT

Tot sâmbătă, un alt accident serios a avut loc pe DN 14, între Şura Mare şi Slimnic, unde un motociclist a fost lovit de o maşină. Motociclistul a fost transportat la spital, fiind conștient. „Din primele cercetări rezultă că, în timp ce conducea un autoturism spre Mediaş, un sibian în vârstă de 67 de ani, a virat la stânga şi a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă din sens opus de către un bărbat în vârstă de 34 de ani, din judeţul Mureş”, a transmis IPJ Sibiu.

Două decese după un alt accident de microbuz

Cu o zi în urmă, în județul Dâmbovița, două persoane și-au pierdut viața și alte șase au fost rănite în urma unui accident în care au fost implicate un microbuz și un autocamion.

ADVERTISEMENT

Inspectoratului General al Poliţiei Române a precizat că accidentul s-a produs pe DN 7 Bucureşti-Piteşti, la ieşire din localitatea Slobozia Moară, urmând clare împrejurările în care s-a produs.

„Din primele date, s-a produs o coliziune între două autovehicule, iar două persoane ar prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. La faţa locului sunt desfăşurate activităţi pentru acordarea primului ajutor. De asemenea, sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a transmis vineri, IPJ Dâmbovița.

ADVERTISEMENT

Trei autospeciale de pompieri au intervenit la locul accidentului, dintre care două de descarcerare, fiind chemate șase ambulanțe și un elicopter SMURD.

Potrivit ISU Dâmboviţa, victimele au între 35 şi 50 de ani.

ADVERTISEMENT