News

Un motociclist a intrat din plin într-o turmă de capre. Pasagerul de pe motocicletă a murit

26.08.2020 | 23:23
Un motociclist a intrat din plin intro turma de capre Pasagerul de pe motocicleta a murit
Motociclistul a intrat din plin într-o turmă de capre. Foto: Ctnews.ro
ADVERTISEMENT

Un tânăr motociclist se află în stare gravă după ce a lovit, din plin, o turmă de capre, în județul Constanța.

Un alt pasager care se afla pe motocicletă a decedat, în urma accidentului mortal care a avut loc pe DJ 394 între localitățile Dulcești și Pecineaga.

ADVERTISEMENT

Turma de capre se afla pe carosabiil, astfel că motociclistul nu a avut timp să încetinească, fiind luat prin surprindere de animale.

Un motociclist a murit după ce a intrat din plin într-o turmă de capre

Conducătorul motocicletei, un tânăr de 22 de ani, acuză dureri la spate, însă este conștient și stabil.

ADVERTISEMENT

Din păcate, pasagerul, un băiat în vârstă de 17 ani, a murit, potrivit datelor oficiale.

Conducătorul unei motociclete a intrat într-o turmă de capre aflată pe carosabil. În urma accidentului, pasagerul care se afla pe motocicletă a decedat, iar conducătorul acesteia acuză dureri de spate, însă este conștient și stabil”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța, conform ctnews.ro.

Polițiștii vor continua cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia de pe șosea. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT

Băiatul care conducea motocicleta avea permis de conducere AM, însă motocicleta se putea conduce doar cu permis categoria A. Ambele victime sunt din Pecineaga, conform focuspress.ro.

Astăzi, în jurul orei 20.40, un bărbat de 22 de ani a condus o motocicletă pe DJ 394, dinspre localitatea Dulcești către Pecineaga și, ajungând la km. 5+200 m, a intrat în coliziune cu mai multe capre, nesupravegheate, care se aflau pe partea carosabilă.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului a rezultat decesul la fața locului a pasagerului de pe motocicletă, un tânăr de 17 ani, precum și vătămarea corporală ușoară a conducătorului motocicletei.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că șoferul motocicletei nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei de vehicul conduse.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală“, au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

ADVERTISEMENT
Tags: