News

Un motociclist a murit în București, în urma unui accident rutier. Vina îi aparține șoferului mașinii

27.05.2020 | 20:47
Un motociclist a murit in Bucuresti in urma unui accident rutier Vina ii apartine soferului masinii
Un motociclist a murit în București, în urma unui accident rutier. Vina îi aparține șoferului mașinii. Sursa foto: observator.tv
ADVERTISEMENT

Un motociclist a murit miercuri, în București, în urma coliziunii motorului cu un autoturism, iar oamenii legii au stabilit că vina aparține șoferului mașinii.

Un motociclist a murit în București din cauza șoferului unei mașini

În urma unui accident în care au fost implicate o mașină și o motocicletă, în București, un motociclist a murit, miercuri, iar pasagera sa a fost rănită, polițiștii stabilind că vina aparține șoferului mașinii, potrivit site-ului Observator.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ, vinovat de accidentul din Capitală se face șoferul autoturismului, care nu i-a acordat prioritate motociclistului la intersecția cu Șoseaua Oltenitei.

În plus, oamenii legii spun că motociclistul, în vârstă de 32 de ani, nu circula cu viteză, însă se pare că nu a fost văzut de șoferul mașinii, care avea obligația de a acorda prioritate motorului.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, impactul a fost unul  major, ce a dus la rănirea deosebit de gravă a conducătorului motocicletei, care a fost dus de urgență la spitalul Bagdasar Arseni din Capitală.

Cauza decesului motociclistului

Surse medicale, citate de Observator, spun că decesul bărbatului ar fi intervenit în urma unei rupturi a ficatului.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții IPJ au transmis ulterior și un comunicat, în care au prezentat cum a avut loc accidentul, în urma căruia motociclistul de 32 de ani a decedat.

“La data de 27.05.2020, în jurul orelor 10:45, conducătorul unui a utovehicul în vârstă de 33 ani care se deplasa pe str. Păduroiu dinspre str. Băltița, în momentul în care a ajuns la intersecția cu Șos. Oltenitei nu a respectat semnificatia indicatorului,,Cedează trecerea,, si a intrat in coliziune cu o motocicletă condusă de un bărbat în vârstă de 32 ani.

ADVERTISEMENT

Din accident a rezultat rănirea gravă a motociclistului și rănirea usoară a unei femei în vârstă de 30 ani care se afla pasager pe moto, aceștia fiind transportați la spitalul Bagdasar Arseni. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0″, au transmis, miercuri, reprezentanții IPJ.

ADVERTISEMENT